Marcin - ocena (1) Serwis ogarnięty fachowo i od ręki. W sklepie duży wybór rowerów Marcin Maciej D - ocena (1) Najlepszy sklep ,serwis w okolicy. Wszyscy wszystko wytłumaczą odnośnie... Maciej D Marian - ocena (1) Świetny sklep, duży wybór rowerów, miła obsługa. Pomocni panowie z serwisu Marian
Piotr - ocena (1) Świetna obsługa i fachowa pomoc! Zawsze mogę liczyć na profesjonalną radę, a... Piotr Andrzej - ocena (1) Świetna obsługa i fachowa pomoc! Zawsze mogę liczyć na profesjonalną radę, a... Andrzej Tomek - ocena (1) Gorąco polecam serwis mobilny Pettka! Złapałem kapcia na trasie, ale... Tomek m0nek - ocena (1) Szybko i sprawnie, polecam m0nek Piotr - ocena (1) Od lat kupuję rowery tylko w tym sklepie! Serwis to ich duży atut, zawsze... Piotr Adam - ocena (1) Świetna jakość obsługi! Pracownicy są bardzo pomocni, a serwis szybki i... Adam Alka - ocena (1) Obsługa sklepu z olbrzymią wiedzą i wielką energią i zaangażowaniem, z całego... Alka Tomasz Voya - ocena (1) Świetny asortyment i obsługa. Udało się w końcu spełnić moje marzenie i kupić... Tomasz Voya Krzysztof Rowerowy - ocena (1) Fachowcy i po prostu ludzie porządni. Pomogą, napompują koła za darmo,... Krzysztof Rowerowy Tomasz K. - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Serwis posezonowy ze zniżką i w dodatku z darmowym... Tomasz K. Michau - ocena (1) Wysepka to sklep, który zasługuje na najwyższe oceny! Kupiłem tutaj rower... Michau Kamil - ocena (1) Bardzo miła obsługa, zostawiłem rower na generalny przegląd, Pan Paweł... Kamil Michal - ocena (1) Świetny serwis z przystępnymi cenami i ogromną wiedzą personelu. Połączenie... Michal Joanna - ocena (1) Przyjechałam nagle bo uszkodził mi się łańcuch, Panowie w przeciągu chwili... Joanna Krzysztof - ocena (1) Polecam bardzo. Szybko konkretnie, napewno będę wracał. Krzysztof Olaf - ocena (1) Bardzo dobra obsługa. Przyjemne rabaty, szybka realizacja. Olaf Maciek - ocena (1) Kupiłem tutaj rower elektryczny i jestem bardzo zadowolony! Obsługa na... Maciek