Wojtek - ocena (1) Polecam serwis, szybka naprawa. Wszystko ok. Wojtek Wojtek - ocena (1) Polecam, fachowa obsługa, znajomość tematu. Wojtek 666 - ocena (1) Rowery. Vouchery. Szmery. Bajery. Tylko tam. Kupuję! 666
Berni - ocena (1) Najlepszy sklep i serwis w trójmieście Berni Michał - ocena (1) najlepszy serwis rowerowy w mieście - sztos robota! polecam! Michał Paulina - ocena (1) Sklep i serwis prowadzony przez pasjonatów. Bardzo miła obsługa, przyjazne... Paulina Sebastian - ocena (1) Elastyczni, profesjonalni. Nie oddaje nikomu innemu swoich rowerów. Sebastian Tytus - ocena (1) Bardzo gorąco polecam sklep i serwis. Widać że to miejsce stworzone z pasji... Tytus Witek - ocena (1) Bardzo profesjonalne dopasowanie modelu i ramy do mojej budowy ciała.... Witek Zadowolona Klientka - ocena (1) Profesjonalny, szybki, konkretny ,rzetelny . Pan Tomek sprawdza... Zadowolona Klientka Janina i Waldemar - ocena (1) Świetny sklep polecam każdemu wczoraj zakupiliśmy dwa rowery elektryczne w... Janina i Waldemar Marcin - ocena (1) Serwis ogarnięty fachowo i od ręki. W sklepie duży wybór rowerów Marcin Maciej D - ocena (1) Najlepszy sklep ,serwis w okolicy. Wszyscy wszystko wytłumaczą odnośnie... Maciej D Marian - ocena (1) Świetny sklep, duży wybór rowerów, miła obsługa. Pomocni panowie z serwisu Marian Piotr - ocena (1) Świetna obsługa i fachowa pomoc! Zawsze mogę liczyć na profesjonalną radę, a... Piotr Andrzej - ocena (1) Świetna obsługa i fachowa pomoc! Zawsze mogę liczyć na profesjonalną radę, a... Andrzej Tomek - ocena (1) Gorąco polecam serwis mobilny Pettka! Złapałem kapcia na trasie, ale... Tomek m0nek - ocena (1) Szybko i sprawnie, polecam m0nek Piotr - ocena (1) Od lat kupuję rowery tylko w tym sklepie! Serwis to ich duży atut, zawsze... Piotr Adam - ocena (1) Świetna jakość obsługi! Pracownicy są bardzo pomocni, a serwis szybki i... Adam