Krawżnik - ocena (1) Profesjonalne podejscie do klienta Krawżnik Marcin - ocena (1) Super podejście do klienta i ekspresowa naprawa Marcin Cinek - ocena (1) Panowie znają się na swojej robocie polecam najlepsi w Trójmieście szybko i... Cinek
Marcin - ocena (1) Skorzystałem z usług Mobilnego Serwisu Rowerowego Pettka i jestem bardzo... Marcin Piotr - ocena (1) Rewelacja ! Fachowo, szybko i w przystępnej cenie. Gazella śmiga aż miło.... Piotr kolarz - ocena (1) Serwis tragiczny . Ceny z kosmosu , włożyli mi do roweru podrabiane klocki... kolarz Mariusz - ocena (2) Super serwis oraz obsługa! Mariusz Marian Baki - ocena (1) Super sklep i obsługa. Czasami można trafić dobra promke na ich stronie www.... Marian Baki Mariusz Baki - ocena (1) Super sklep i obsługa - czasami można cos trafić fajnego na promocji na ich... Mariusz Baki Tomek - ocena (1) Profesjonalna, miła, fachowa i szybka obsługa. Duży asortyment rowerów i... Tomek Arkadiusz z pily - ocena (1) Panowie że sklepu bardzo pomocni ogarnęli mi rower na miejscu doradzili w... Arkadiusz z pily Marek Rocky - ocena (1) Kolejny raz zakupiłem rower w tym sklepie. Bardzo miła i profesjonalna... Marek Rocky Marek Rocky - ocena (1) Kolejny raz zakupiłem rower w tym sklepie. Bardzo miła i profesjonalna... Marek Rocky Michał - ocena (1) Polecam! Super robota chłopaki! Wszystko zawsze super i sprawnie Michał Marek - ocena (1) Zdecydowanie polecam serwis w Rowery Brętowo. Wszystko zrobione uczciwie, bez... Marek Remik - ocena (1) Korzystałem z usług i jestem bardzo zadowolony z jakości obsługi. Bardzo... Remik Anna - ocena (1) Bardzo polecam ten serwis. Zaprowadziłam tam swój stary rower. Bardzo długo... Anna KD - ocena (1) solidna firma.znawca tematu .uczciwość KD A.K. - ocena (1) korzystam z tego serwisu od lat i nigdy się nie zawiodłem.drogo nie... A.K. Artur - ocena (1) Kupiłem elektryka, serwis 0 bez problemów, miło sprawnie z dogodnym terminem.... Artur