Maciej - ocena (1) To nie serwis, to pasjonaci rowerowi. Chętni do pomocy w każdym momencie.... Maciej Mr M - ocena (1) Polecam, pan Tomek bardzo rzetelnie wykonuje swoją pracę. Ceny są bardzo... Mr M Marcin - ocena (1) Skladam i serwisuje swoje rowery u chlopakow juz od kilku lat. Zawsze milo... Marcin
m - ocena (1) Najlepszy serwis w Gdańsku m rowerowyprzymorski - ocena (1) Od lat korzystam z tego sklepu mimo, że jest najdalej ,najlepszy serwis... rowerowyprzymorski Leon - ocena (1) Byłem w tym roku pierwszy raz z polecenia, wrażenia pozytywne, mechanik... Leon Ja - ocena (1) Nie polecam odradzam przestrzegam Ja Michał - ocena (2) Świetny sklep, dużo sprzętu na miejscu - można przymierzyć i porównać. Bardzo... Michał Piotr - ocena (1) Najlepsi w Trójmieście! Piotr Janek - ocena (1) Polecam. Bardzo duży wybór, mają chyba z 1000 rowerów i bardzo dobre ceny.... Janek Marta - ocena (1) Mega polecam, super profesjonalna obsługa. Marta Maciej Fludziński - ocena (2) z akbi sport mam wyłącznie bardzo dobre doświadczenia. Kupiłem tu już dwa... Maciej Fludziński Paweł - ocena (1) Porządna firma. Paweł Maciej - ocena (2) Po 3 latach znowu zawitałem do serwisu oraz sklepu z każdym rokiem coraz... Maciej Maks - ocena (2) Serwis i sprzęt super, elegancko jak zawsze Maks Patryk - ocena (2) Świetna i miła obsługa, profesjonalny sprzęt i usługi Patryk Piotr(Bytów) - ocena (2) Niesamowity sklep, świetna obsługa, od momentu kontaktu telefonicznego,... Piotr(Bytów) Anna - ocena (2) Duży wybór wysokiej jakości sprzętu narciarskiego, odzieży i akcesoriów,... Anna Dominik - ocena (2) Polecam, super podejście do klienta. Zaopiekowanie i dobór sprzętu, według... Dominik TC - ocena (2) Serwis nart na najwyższym poziomie, wiedza ekipy w kontekście doboru sprzętu... TC