Marek Rocky - ocena (1) Kolejny raz zakupiłem rower w tym sklepie. Bardzo miła i profesjonalna... Marek Rocky Marek Rocky - ocena (1) Kolejny raz zakupiłem rower w tym sklepie. Bardzo miła i profesjonalna... Marek Rocky Michał - ocena (1) Polecam! Super robota chłopaki! Wszystko zawsze super i sprawnie Michał
Marek - ocena (1) Zdecydowanie polecam serwis w Rowery Brętowo. Wszystko zrobione uczciwie, bez... Marek Remik - ocena (1) Korzystałem z usług i jestem bardzo zadowolony z jakości obsługi. Bardzo... Remik Anna - ocena (1) Bardzo polecam ten serwis. Zaprowadziłam tam swój stary rower. Bardzo długo... Anna KD - ocena (1) solidna firma.znawca tematu .uczciwość KD A.K. - ocena (1) korzystam z tego serwisu od lat i nigdy się nie zawiodłem.drogo nie... A.K. Artur - ocena (1) Kupiłem elektryka, serwis 0 bez problemów, miło sprawnie z dogodnym terminem.... Artur Edmund - ocena (1) Polecam chłopaki znają się na rzeczy Edmund Marek - ocena (1) Serwis i obsługa na najwyższym poziomie Marek Canyon - ocena (1) Już na wejściu widać, że jest to serwis, do którego można mieć bezgraniczne... Canyon Andrzej - ocena (1) Serwis z którego korzystam od lat, a kilka dni temu kupiłem 3 rowery dla... Andrzej Darek - ocena (1) Polecam, już drugi rower serwisuję. Po przeglądzie i serwisie - po pierwszych... Darek Barbara - ocena (1) Pan potrafi wszystko zrobić z rowerem. szybko i niedrogo. Barbara Krzysztof Mielcarek - ocena (1) Fachowe podejście do klienta, szybki serwis i miła atmosfera. Pracownicy... Krzysztof Mielcarek janusz - ocena (1) szybko, fachowo, tanio - najlepszy serwis rowerowy jak znam janusz Mariusz - ocena (1) Super, profesjonalna usługa Mariusz Przemek - ocena (1) W serwisie rowerowe przymorze serwisuję swoje szosy od długiego czasu. Maciek... Przemek Brook - ocena (1) Świetna ekipa i sklep. Potężny wybór samych rowerów jak i akcesoriów.... Brook