wmiare dobrze (1) wmiare dobrze dani Źle.... (1) Obsługa nie miła , zachowują się jakby robili łaskę obsługując klienta.... johny Uczciwy/doskonały serwis (2) Z chlopakow niektorzy klienci chca chyba zrobic wirtuozow sceny serwisowej..... Satanadarrr
Ci panowie zrobią wam dobrze :) (1) Ach, nie dość, że przystojni to jeszcze skorzy do pomocy w najdrobniejszych... Evil_Yasmin Serwis? Tylko tu! (1) skorzystalem dzis po raz pierwszy i jestem naprawde milo zaskoczony. Obsluga... alex Kompetencja przede wszystkim (2) ..... Tak kompetentnej obsługi jak w Rowersach to ze świecą szukać. Nie dość,... Watari Solidnie i fachowo - krótko i na temat (1) co tu dużo pisać..... polecimy ten sklep i Fachowców nie jednej osobie!!! Tak... Ania ROWERSI (2) Świetna obsługa. Zapaleńcy. Ludzie z pasją, którzy sami jeżdżą konkretnie na... anur3 Rowersi (1) Bardzo fajny sklepik. Obsługa bardzo sympatyczna i dobrze nastawiona do... Jaro Serwis dla rowerów salonowych (3) Oddałem rower do naprawy - wymiana szprych, naprostowanie koła. Na dzień... Marcin Damix opinia (1) Naprawdę polecam wszystko ok obsługa na wysokim poziomie osoby tam pracujące... Damix marny serwis (1) Pomiomo miłej obsługi, serwis nie zdołał usunąć podstawowej usterki a w... Mikołaj Uczciwi i rzetelni to po pierwsze... (1) ...po drugie, nie obwijają w bawełnę, jak w innych serwisach; jeśli nie... Krzysiek Wszystko w normie? (2) Z rozmowy wynika, że jeśli ktoś kupił u nich rower to za wymianę dętki może... Tomek j.w. (1) Zgadzam się z kolegą Machuikiem. Teraz jest tam jedna osoba która zna się na... Brooce Piękne rowery, jedak obsługa straszna... (1) Rzeczywiście sklep oferuje dużo ciekawie wyglądających rowerów, jednak... arbuz Pełen profesionalizm (1) Rewelacyjna obsługa klienta, doskonałe doświadczenie w zakresie serwisowania... Robert S. Opinia o sklepie (1) Właśnie dokonałem zakupu roweru w tym sklepie. 1.Bardzo fachowa obsługa bez... FELOOO Kto szuka definicji miłej i profesjonalnej obsługi nie musi dłużej szukać! (1) Do tego (poleconego mi przez znajomych) obiektu nie było łatwo dotrzeć, ale... Grzegorz Zdecydowanie polecam!!! (1) Z firma Pana Jarka jestem zwiazany od kilku lat. Na poczatku,gdy sklep byl... Tomek