ekstra (1) Kilkakrotnie serwisowałem rowery swojej rodziny i swój w tym serwisie. Zawsze... gilala klient - opinia (1) Pomijam kwestie asortymentu - do .... nie ma co porownywac. Powiem tylko... klient polecam innym (1) Kupowałem w Cyclo Sport rowery na raty . Jeden rower wybrałem z kolekcji... M.Cichocki
odradzam ! (1) Po pierwsze część obsługi zachowuje się jakby robiła wielką łaskę. Po drugie... wojtas xxx - opinia (1) generalnie średnio się znam na rowerach od strony technicznej ale robię tam... xxx Wyjatkowo profesjonalny (1) To jest NAPRAWDE rzadka rzecz, aby tak doskonale znac wszystkie tajniki... Rowerzysta P.Stanisław-mechanik (1) co do oferty sklepu i jego konkurencyjności nie będę się wypowiadał-wymowne... chylia@o2.pl :) (1) Zakup roweru był dla mnie przyjemnością. Pan, który mnie obsługiwał... Edyta SUPER (1) Jest coraz lepiej i tak trzymać.Rowerow i sprzetu coraz wiecej i coraz... Piotr Gosk nie zachwycony (1) przygoda ze slepem zaczęła się od kupna roweru-kolarzówki. A potem to różne... Wiktor dla ludzi o mocnych nerwach (1) sklepik jak sklepik, detke mozna kupic. Sprzedawca niedorobiony, serwis... Wyhu POLECAM (1) regularnie korzystam z ich uslug, jestem bardzo zadowolona, przystepne ceny aguhita Polecam (1) Duży wybór części, co najważniejsze w niskich cenach, miła i fachowa obsługa... wojtekb90 Ceny (1) Wybór akcesoriów jest bardzo duży. Obsługa przyjemna i potrafi doradzić, ale... wojtekb90 i gdzie tu kryzys i walka o klienta ... :D (1) chcialem kupic u chlopakow rower za 4k, mialem juz wybrany konkretny model,... chris barnes rowerek (1) rowerek elektryczny robi duze wrazenie wzbudzajac zainteresowanie w okolicy... Angelica POLECAM (1) Bardzo przyjemnie sie zaskoczyłem. TRM serwis słaby, ..... (1) w sumie dziwna sprawa z rowerem zaraz po zakupie na pierwszej jeździe po... ewe Z pewnością godny polecenia... (1) ....zarówno jako sklep, jak również serwis. Doskonały wybór jednośladów na... KaczmaR rewelacja (1) Chciałbym podziękować obsłudze sklepu za bardzo szybką naprawę mojego... Wojtek