rewelacja (1) Chciałbym podziękować obsłudze sklepu za bardzo szybką naprawę mojego... Wojtek jest fajny (1) zawsze do niego chodze mam blisko (jedyny sklep na osiedlu) duży wybur itp paweł POLECAM! (1) CZYTAJĄC OPINIE NA "DZIEŃ DOBRY" SIĘ ZNIECHĘCIŁAM, ALE POSZŁAM BO MAM 5... MAYA80
fatalny serwis (2) jesli ktos ma 'holenderski' rower to absolutnie odradzam ten serwis.... kub.a Super (1) A ja na pisze krótko... Obsługa Super (pozdrowienia dla pana A.), wybór... Ryba slago - opinia (1) To co wyróznia ten sklep to ludzie w nim pracujacy, oraz serwis ktory jest... slago Ok (1) Idealnie dobrane części serwis dobry i solidny. Brodaty pan z obsługi tez... Leo Najlepszy serwis (1) Co tu się rozpisywać, najlepszy serwis w 3mieście. Ludzie tam pracujący... www.mtb3x.pl Warto tutaj wejść (1) Polecam ten sklep wszystkim miłośnikom rowerów.Znajdziesz tutaj szeroki... Janina Siedlar servis (1) zdecydowanie polecam-szybko sprawnie skutecznie bez owijania w bawełnę pełen... tomasz super sklep (1) witam, jestem mieszkanką Chełmu i jestem dumna, że mamy na dzielnicy taki... Natalia Mx - opinia (1) nie mam nic przeciwko, zawsze z checią kozystam Mx d-Gróby... - opinia (1) najlepszy sklep w gdansku kox...L d-Gróby... tandeta (1) Duzy wybur ale drogo obsluga niemila prubują ci wcisną częsci reborna pozatym... biker Polecam!!! (1) Robiłem tu przegląd generalny rowerka w grudniu - cenowo bomba!! Rowerek... big apple Polecam (1) Szybko sprawnie, naprawde polecam dalit . (1) Sklep prowadzony jest wzorowo , naprawy rowerów są na najwyższym ,... Mateusz Prezes LG - opinia (1) Sklepik może i niewielki oraz nie ma za dużo rowerów ale jakość obsługi jest... Prezes LG Bardzo Dobry Sklep (1) Bardzo Dobry sklep i super ceny nigdzie tak nie ma za tak wysokiej jakosci... Arek zadowolony : )) (1) wporządku sklep i serwis.zrobili mi rowerek szybko solidnie i fachowo.duzy... larry