:D (1) Bym Przyorał łysemu pizedeczke Anonim Są OK (1) Naprawdę nic nie można zarzucić poza długim czasem oczekiwania na rower... tezony Jarek - opinia (1) Roweru tam nie kupowałem ale widać ich trochę wewnątrz sklepu. Wybór... Jarek
To jest to...! (1) Super sklep,miła i wachowa obsługa,takiego właśnie szukałem,bardzo polecam! trol Chyba najlepszy sklep w Trójmieście (1) Najbardziej jestem zadowolona z serwisu. Rzetelnie i szybko, bez naciągania,... JR Niepowazni (1) Mialem problem z zablokowanym hamulcam hydraulicznym. Oddaje facetowi rower i... zbychu TRAGEDIA (1) Serwisuja na odp......wszystko się odkręca, nie nasmarowane a kiedy sie... ghost rider Nie polecam! (1) Wysoki Ceny, słaby wybór, obsługa nie miła i opryskliwa a serwis drogi i nie... kicak ... (1) nie polecam sklepu na gadu piszą ze posiadają cześci o które pytam... Były klijent Porządny serwis rowerowy (1) Zostawiłem tutaj rower który nie był serwisowany od 2 lat jego stan był... rowerzysta Niemiła obsługa (1) Rzeczywiście obsługa na niezadowalającym poziomie. Chciałem tam kupić kilka... Artur JK - opinia (1) Wybór części i rowerów jest świetny. Ocenę psuję obsługa (nie dyskutujcie z... JK Scott sportster - opinia (1) Chłopaki z serwisu fajni , za sprawdzenie regulacji przerzutek nie wzięli nic... Scott sportster Pytanie (1) Witam mam pytanie czy robiłeś zamówienie w sklepie w Sopocie?? i pytanie... Dominik Maskara (1) Niby wybór duży ale jak przychodzi coś do czego to wszystko mogą sprowadzić.... Rat taki sklep to prawdziwy sklep rowerowy (1) ludziska tego sklepu to rewelka rowerzysta W kwietniu stuknęło 25 lat (1) istnienia firmy. Kupuję u niego od 20 - sklep/serwis na Diamentowej i w... Janusz Bywa różnie (1) Wszyscy w tym sklepie miewają bardzo dziwne humory - nie tylko kobiety.... Janusz profesjonalista (1) Wystarczający wybór akcesoriów, możliwość sprowadzenia. Składanie rowerów.... GdyniaBiker GdyniaBiker - opinia (1) Praktycznie brak części godnych zaufania, ceny nieproporcjonalne do jakości,... GdyniaBiker