a propos ekipy.. (1) witam tu nowy pracownik.. fachowcy którzy pracowali po 10 lat.. zawsze... Tomo ok (1) chłopaki znają się bardzo dobrze na pierwszy rzut oka widać... PASJONACI... Kasia coraz lepiej,tak trzymać (1) rowerkó przybywa,części również(a zawsze mogą... goseek
Oby wiecej takich sklepów (1) Zostałem mile zaskoczony obsłógą i profesjonalizmem panującym w tym sklepie.... Zastava zatrudnijcie tam kogos!!!! (1) Byłem w sklepie w sobote widziałem że chłopak który wtedy był za ladą sie... adam profesjonalny sklep (1) Zakupiłem w tym sklepie 2 lata temu rower i jestem zadowolony zarówno z ceny... Marcin M Goście mają klase (1) Sklep mieści się w niesamowitej zabytkowej baszcie... Ale to dopiero... Homas_81 kupowałem tu tylko części (1) generalnie jeśli wezme cenę części na alegro (gdzie jest najtaniej) i dodam... greg NIe potrafia wyregulowa hamulca? (1) Jako sklep ok, jak zostawic kase to ok, kupilem nie dawno tam juz drugi rower... Merida Bynio - opinia (1) Dziwny ten sklep... Czesem pozytywnie mnie zaskoczą, ale czasami to żałość...... Bynio Obsługa to jakaś porażka ,bo biedronki z nimi ...heh (1) Serwis do bani ,a dlaczego ?Ponieważ oddałem dziś rower na gwarancji,a on juz... mauro ten sklep mi się podoba (1) Kupiłam w tym sklepie rower. Jestem zadowolona z obsługi, bo pan mi bardzo... Beata nie jest tak różowo jak by sie wydawało! (1) bardzo fajny sklep. jesstem tam stałym kientem i mam pwne zastrzeżenia co do... roman Było super alle ?!! (1) Co się stało gdzie ci fachowcy którzy tam pracowali? LIPA ;-( Satły klient Bardzo fajny sklep (1) Kupiłam już tam trzeci rower i jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepowej... zadowolona klientka abus - opinia (1) Rowerki w dziale "KID" nie sprostają wymaganiom jak piszą autorzy strony... abus Jak w ocenie:) (1) Od pierwszego kupionego tam rowerku zostałam stałą klientką - po co... Aga piotr - opinia (1) Całkiem niedawno kupiłem w MK BIKE ramę speca BIG HIT-3. Jest to już 6... piotr TROSZKE POZA CENTRUM- ALE WARTO PODJECHAĆ (1) Rower kupiłam w tamtym roku gdzie indziej- i żałuje.W sklepie na Morskiej... Ewa Świetny sklep (1) Bardzo pomocna obsługa sklepu, można liczyć na ich fachową opinię.... Marek