Trek w Buga Sport (1) Jeszcze nie kupiłem, ale już mogę coś powiedzieć o obsłudze. Jestem mile... Jogo nie polecam (1) Obsługa zniechęca do korzystania z tego sklepu. michal Nie wiem, jak to można nazwać serwisem (1) Jak pani przez telefon usłyszała, że trzeba będzie zdjąć piastę, to... Wiśnia
pozytywnie (1) Sympatyczna obsluga, fachowa porada, dobry serwis - czego wiecej potrzeba?... Glowacki Klient (1) Kupiłem kolejny rower !!! Z pewnościa nie ostatni. !!! Jestem bardzo... Klient Rower skladany na zamowienie (1) Skuszony dobymi opiniami o serwisie udalem sie tam z zapytaniem czy moga... Klient halo? czy ktos tam pracuje?? (1) no niestety. slyszalem dobre opinie o tym sklepie, wiec postanowilem zarwac... shon Serwis (1) myślę, że uruchomienie usług w naszej dzielnicy to strzał w dzisiątkę;... zbigo srednio fajnie (1) mialam do zmiany tylko dętkę a pan rozwalil mi pzrerzutke...wprawdzie potem... marta a propos ekipy.. (1) witam tu nowy pracownik.. fachowcy którzy pracowali po 10 lat.. zawsze... Tomo ok (1) chłopaki znają się bardzo dobrze na pierwszy rzut oka widać... PASJONACI... Kasia coraz lepiej,tak trzymać (1) rowerkó przybywa,części również(a zawsze mogą... goseek Oby wiecej takich sklepów (1) Zostałem mile zaskoczony obsłógą i profesjonalizmem panującym w tym sklepie.... Zastava zatrudnijcie tam kogos!!!! (1) Byłem w sklepie w sobote widziałem że chłopak który wtedy był za ladą sie... adam profesjonalny sklep (1) Zakupiłem w tym sklepie 2 lata temu rower i jestem zadowolony zarówno z ceny... Marcin M Goście mają klase (1) Sklep mieści się w niesamowitej zabytkowej baszcie... Ale to dopiero... Homas_81 kupowałem tu tylko części (1) generalnie jeśli wezme cenę części na alegro (gdzie jest najtaniej) i dodam... greg NIe potrafia wyregulowa hamulca? (1) Jako sklep ok, jak zostawic kase to ok, kupilem nie dawno tam juz drugi rower... Merida Bynio - opinia (1) Dziwny ten sklep... Czesem pozytywnie mnie zaskoczą, ale czasami to żałość...... Bynio Obsługa to jakaś porażka ,bo biedronki z nimi ...heh (1) Serwis do bani ,a dlaczego ?Ponieważ oddałem dziś rower na gwarancji,a on juz... mauro