ten sklep mi się podoba (1) Kupiłam w tym sklepie rower. Jestem zadowolona z obsługi, bo pan mi bardzo... Beata nie jest tak różowo jak by sie wydawało! (1) bardzo fajny sklep. jesstem tam stałym kientem i mam pwne zastrzeżenia co do... roman Było super alle ?!! (1) Co się stało gdzie ci fachowcy którzy tam pracowali? LIPA ;-( Satły klient
Bardzo fajny sklep (1) Kupiłam już tam trzeci rower i jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepowej... zadowolona klientka abus - opinia (1) Rowerki w dziale "KID" nie sprostają wymaganiom jak piszą autorzy strony... abus Jak w ocenie:) (1) Od pierwszego kupionego tam rowerku zostałam stałą klientką - po co... Aga piotr - opinia (1) Całkiem niedawno kupiłem w MK BIKE ramę speca BIG HIT-3. Jest to już 6... piotr TROSZKE POZA CENTRUM- ALE WARTO PODJECHAĆ (1) Rower kupiłam w tamtym roku gdzie indziej- i żałuje.W sklepie na Morskiej... Ewa Świetny sklep (1) Bardzo pomocna obsługa sklepu, można liczyć na ich fachową opinię.... Marek Naprawde Polecam. (1) Jeżeli chodzi o sklep, naprawdę duży wybór zarówno rowerów, jak i części, a i... Dombrowa i tak ma byc (1) Pozadna obsluga, rewelacyjny serwis, Ci ludzie naprawde sie znaja na rowerach... Daniel super (1) sklep w sopocie naprawde daje rade, w szczegulnosci serwis ;) artur Wyczes!!! (1) Polecam, polecam, polecam!!! Fachowa i sympatyczna obsługa. Kto nie ma zbyt... Maciek dobry serwis, dobry sprzęt, miua atmosfera (1) serwis jest na wysokim poziomie, zajmuja sie tym ludzie, ktorzy sami jezdza w... hani ideał (1) sklep bardzo dobry serwis też miła obsługa i świetny dobór sprzętu ralf Piotek - opinia (1) Jak dlamnie najlepszy sklep w 3mieście. Mega miła obsługa i bardzo szybki... Piotek Nieprzyjemna, arogancka osługa. (1) Sprzedawcy rowerów w tym sklepie są aroganccy i robią wielką łaskę,jeden z... Niko23 JEDYNY TAKI (1) *polecam*polecam*polecam fachowa obsługa, rzetelność, niezawodność pod... TII Polecam (1) Bardzo sympatyczny obsługa, zawsze dobrze doradza, nigdy na nich sie nie... Tomek Dobry sklep (1) Podkresle "sklep" - fanastyczny wybor, dobre ceny, mili sprzedawcy. Ale jako... Poke