Porażka na maksa. (1) Porażka na maksa. Kupiłem 14 sierpnia zestaw pedałów plastikowych -... straus Zjawiskowy sklep z klimatem (1) Jak dla mnie kozacki sklep obsługa bardzo miła,serwis tez git. Podsumowójac... Radek Pozytywnie:) (1) Sklep dobrze zaopatrzony we wszystko czego potrzeba, a nawet jak czegos nie... Kowal
Jedyny (1) sklep rowerowy w Gdyni gdzie potraktowano mnie powaznie nie probujac na sile... Poke REWELACJA (1) Sklep jest poprostu rewelacyjny. Bardzo dobra i miła obsługa, sprzedawcy... kacza_gdynia Bardzo fajny sklep (1) Naprawde polecam sklep... Miła i kompetentna obsługa (nie ważne czy kupujesz... Spacewolf Super :) (1) Dobra obsługa, szybki serwis. Polecam ^^ Bochen Dobry sklep (1) Spoko sklep, dobra i miła obsługa, przyzwoite ceny i wystarczająco... Bartek Wreszcie pozadny skleo (1) Bardzo duzy wybor rzeczy . przyjemna obsluga ktora zawsze doradzi i pomorze. Lechu Rewelka (1) A jak dla mnie sklep rewelacja, serwis na najwyzszym poziomie, widac ze... Czesio kupiłem (1) kupilem wczoraj rower http://www.cyclosport.pl/product_info.ph powiem wam ze... knasster17 A ja kupilem rower w mkbiku i nie zaluje (1) Kupilem rower w mkbiku, i nie wiem o co chodzi mojemu przedmowcy jak szukasz... adam19762@vp.pl sklep,gdzie miło wchodzić,i wracać (1) carfan Magda - opinia (1) bardzo fajny sklep polecam Magda Kolesie naprawdę przyjaźnie nastawieni. (1) Potrafią bezinteresownie udzielić fachowej porady,serwis naprawdę bomba,ceny... MarioB Marek W. - opinia (1) Dzis mialem okazje kupic tam przednie koło i skorzystac z serwisu, cena byla... Marek W. Darek - opinia (1) ogólnie dobrze Darek Gorąco polecam (1) Wszystko gra i buczy. Mnóstwo sprzętu, zamawianie, wybór rowerkow, pełen... Filip HORROR! (1) Uwaga!-na aroganckiego PSEUDOSPRZEDAWCE!,,rodem z targowiska!--Chamstwo i... yaro No porażka... (1) Straszne. Ceny są porażające, serwis okropny, a właściciel niemiły i w ogóle... Nux