Polecam ten sklep! (1) Kupiłem w tym sklepie rower górski Merida MATTS SUB 40, z którego jestem... Jarek profesjonalnii!!!!!!!!! (1) serwisanici bardzo kompetentni, naprawdę polecam zapłaciłam grosze a rower... isia On Gd - opinia (1) Mozna miło pogadać i zamówić części. Rowerki przygotowywane bardzo... On Gd
Violetta - opinia (1) Nikt w tym sklepie nie jest zainteresowany sprzedażą zwłaszcza Pani u góry... Violetta Polecam (1) Zakupiony przeze mnie sprzęt jest bez zarzutów, miła i fachowa obsługa,... ELO niemiła obsługa, bardzo wysokie ceny, (1) Bardzo wysokie ceny, większość towarów można kupić za połowę ceny w sklepie... Ania polecam (1) od kilku juz ladnych lat bardzo dobry serwis. goraco polecam Łukasz Polecam! (1) Kupiliśmy tam niedawno rowerek dla dziecka, był taki, jaki sobie wymarzyła:... Electra polecam kazdemu rowerzyscie (1) niska cena i fachowosc pracujacyh tam panow, innymi slowy polecam... michalex serwisanci do bani (1) Może źle trafiłam - nie było "szefa" który szanuje klijenta i zna sie na... Kasia Teraz to mój ulubiony sklep :) (1) Gorąco polecam wszystkim ten sklep. Obsługa bardzo miła i konkretna.... Crazy Po usłudze w serwisie Fabiana SUPER rowerowa jazda gwarantowana. (1) - szybki i fachowy serwis - miła i profesjonalna obsługa - ceny adekwatne... Uczynek Polecam (1) Niedawno kupowałem siodło Selle Royal do wcześniej kupionego roweru (też... Marek Pełna satysfakcja (1) Szukałem rower w całym trójmieście . Analizowałem ceny , osprzęt ,serwis i... Kuba SĄ NAJLEPSI (1) UWAŻAM ŻE SĄ NAJLEPSI NA RYNKU WSZELKIE NAPRAWY WYKONUJE TYLKO U NICH W... AREK Jestem zadowolony sklep działa jak magnes (1) Jeden z niewielu sklepów w trójmieście gdzie naprawdę fachowo dopasują... janusz Mile rozczarowana (1) Trafiłam do Cyklo z polecenia. Każdy kto dużo jeżdzi (jak ja) chce mieć... młoda Godny polecenia (1) 2 lata temu zakupiłem pierwszy rower w tej firmie dla brata ;po roku prawie... Marek B. Gorąco polecam!!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi . Pracownicy mili i fachowi , rowery... Ania Pracownicy, wyposażenie i serwis (1) Słyszałem kiedyś złe opinie od niektórych osób o tym sklepie jednak po wielu... boneless