Fatalny (1) Kiepski sklep z fatalną obsługą, wprowadzającą w bląd Klienta. Całkowity... Adam Kuśmierz duży wybór psuje obsługa -- zadufane, nieuprzejme kolesie (1) duzo rowerkow i czesci -- jak w wiekszosci skelow tej (sredniej) wielkosci.... a Miłe wrażenie, i najważniejsze - tanio (1) Kupiłam kask za małe pieniądze (porównywałam potem ceny modelu w necie).... pandora
Gorąco polecam :) (1) Mam kupiony tam rower od kilku dni a przeszedł już wiele :) wtajemniczeni... IZA pusty sklep (1) Od prawie dwoch tygodni chce kupic rower ktory wlasciciele tego sklepu... klient Bardzo dobry punkt - POLECAM (1) Fachowa i uczciwa obsługa. Jestem stałym klientem - polecam Kazik Hamulce avid (1) przed maratonem w gdansku w piatek poszedlem do sklepu zeby kupic adapter na... CORRATEC CHOJNICE Fachura (1) nic więcej nie mam do dodania w tym temacie. nie wypuszczą bajkera póki... PanKracy Qazimodo - opinia (1) Wybór - tragicznie niski! zarówno rowerów jak i części. Wyspecjalizowali się... Qazimodo SUPER! (1) Kupiłem u tych Państwa rower, jestem niesłychanie zadowolony, nawet z... wilku klient - opinia (1) Miła i rzetelna obsługa. Sprawny serwis i rabaty przy większym zakupie.... klient Bardzo fajny sklep (1) Bardzo mi się podoba. Obsługa jest życzliwa i bardzo kompetentna, zawsze... Staklar serwis bardzo dobry (1) Bardzo jestem zadowolony z serwisu,bardzo profesjonalne podejscie do... Piotr