Porządnie zrobiona robocizna ! (1) Serwis rowerów bardzo dobry oczywiście polecam jak psuje mi się rower zawsze... Krystian Dziadostwo (1) Niech ktoś spróbuje przyjść do nich z reklamacją :( Poprostu cwaniaczki... cezi Polecam serwis rowerowy u Fabiana (1) Polecam FABIANA Gorąco polecam Fabiana. Jest bardzo dobry w tym co robi,... zaq44
Daniel Marszałek - opinia (1) Obsługa fachowa i uprzejma. Terminy krótkie. Wybór sprzętu na miejscu... Daniel Marszałek super warsztatosklep(nowomowa;) (1) złożą rower wedłóg wymagań,nie naciągają,fachowo i sprawnie,żadnych... Darek DROGI (1) barzdzo drogo i slaba jakosc serwisu kedzior Tragedia (1) Podejście do klienta jeszcze z czasów głębokiej komuny, no chyba że ktoś ma... gw Ewa - opinia (1) potwierdzam, nie wypuszczą roweru z rąk do momentu, aż wszystkow w nim... Ewa Obsluga wszechmogaca i wszechwiedzaca. (1) W jednym zdaniu: atmosfera w Buga Sport wywoluje we mnie wrazenie ze... biker11 Rewelacja (1) Super wybór rowerów, świetna strona internetowa, bardzo konkurencyjna ceny,... Agnieszka POLECAM (1) Mój kolega kupił korbe reborna gdy pojechał z nią aby oddać na gwarancje... Piotrek fajny sklep rowerowy (1) fajny sklep rowerowy,o miłej obsłudze i dużym wyborze artykułów i akcesori.... trol Super (1) Bardzo dobry sklep sam tam kupiłem rower i jestem zadowolony Pitrek Srednio (1) Kiedys nalepszy sklep w Gdyni jak nie w Trojmiescie. Dzis cwaniakuja: na... Gal wedlug mnie sklepik w porzadku (1) dla mnie wszystko jest gicior ceny nie sa zbyt wygorowane wybor sprzetu na... misiek kupilem sobie rowerek:) (1) Witam ostatnio zakupilem tam rowerek haro v4 :) cudowny rowerek tarcze... michal SUPER SKLEP (1) Beata Mariusz - opinia (1) Obsługa grzeczna ,uczynna,nie znudzona,Zawsze doradzą.Nigdy nie zdazyło się... Mariusz dziwne podejscie do klienta (1) kupielm tam juz 2 rower i kilka akcesoriow i jaki i za pierwszym razem jak... tdg NAWET wentylka już tam nie kupie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Brak kultury osobistej, ten jeden koleś tzn. sprzedawca (czesto chodzi w... hill