Bardzo dobry sklep (1) Fachowa opsługa klienta prowadzona przez osoby które naprawde znaja sie na... Prezes pseudo sprzedawcy (1) cóż chciałem kupic dędkę do szosy, nie mieli standardowego rozmiaru, tzn... elvis jestem zadowolony (1) Powiem tak kupiłem rower birie no i po 3 m-c łozysko zaczeło wydawać... janusz
numpsa (1) byłem kupiłem i narazie jest wszystko ok cały sezon przejechałem i jest... numpsa siaraaa - opinia (1) oddalem rower do zamotowania nowego amorka. pomierzyli ,poogladali,... siaraaa Porządny sklep (1) Dużo kupowałem w tym sklepie ponieważ jest najbliżej mojego domu; ceny są... Piotr Fachowiec! (1) Po prostu fachowiec pierwszej klasy, nadto uczciwy. Az dziw - podrzedna... Poke Super serwis (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa.Polecam wszystkim cyklistom. maya kolesiowi z serwisu nie chcialo się wyciągnąć kabla po dynamie (1) Oddałam rowerek do serwisu na wymianę koła i lampek z zasilanych dynamem na... sionka Randolf - opinia (1) ogulnie w pyte ! ! ! :p Randolf Miła młoda obsługa... (1) znająca się na nowinkach, super lokalizacja i specjalistyczny serwis... tuptus3m 1-szy sklep rowerowy:) (1) Bardzo bogaty asortyment częsci,połączony z dużą ilością rowerów... Kori Mega Super Zaj........... Sklep ! (1) Sądzę, iż jest to jeden z niewielu sklepów godnych zaufania. Można im wiele... BOOOOMBEEEEEERRR ! ! ! ! ! ! ! ! Najlepiej! (1) Obsluga i serwis wg. mnie najlepszy w trojmiscie. Milo, szybko,... Olek Kiepsko (1) beznadziejna obsługa( uprzejmi jedynie przy zakupie a na przęglądzie... Danjel ok (1) bardzo fajny sklep i serwis! arczyn Porażka na maksa. (1) Porażka na maksa. Kupiłem 14 sierpnia zestaw pedałów plastikowych -... straus Zjawiskowy sklep z klimatem (1) Jak dla mnie kozacki sklep obsługa bardzo miła,serwis tez git. Podsumowójac... Radek Pozytywnie:) (1) Sklep dobrze zaopatrzony we wszystko czego potrzeba, a nawet jak czegos nie... Kowal Jedyny (1) sklep rowerowy w Gdyni gdzie potraktowano mnie powaznie nie probujac na sile... Poke