Super sklep polecam w 100% (1) Znajomy polecił mi ten sklep ponieważ kupił tu rower i jest z niego... a_gila Przemek - opinia (1) Dzisiaj kupowałem rower. Jestem zadowolony. Obsługa miła, fachowa. Polecam. Przemek fatalny serwis (1) Przeglad gwarancyjny: mialo byc wyprostowane kolo tylnie, kolo dalej krzywe,... niezadowolony klient
TYSAR THE BEST (1) Bardzo dobrej jakości rowery, duży wybór części i akcesoriów. Współpraca z... S.J. niepolecam nikomu tego sklepu!!! (1) dzwoniłem by sie do wiedziec jakie maja ulocki a tu jakis p..... wyskoczył... adam oksza - opinia (1) Przyjemny sklep z rowerami i częściami w rozsądnych cenach. Fachowa obsługa oksza Bardzo dobry sklep (1) Kupiłem mojego górala, złożyli całego z dobrych części od ramy aż po piasty... Romar Nie zawiodłem się - polecam! (1) Krótki telefon: "macie?" - "mamy!". Szybka decyzja, naprawa - wymiana... Medyk moj serwis :-) (1) Serwis po prostu wypas. Zawsze moge liczyc na to, ze rower bedzie zrobiony i... Peter (SopotKillers.pl) Miejsce przyjazne rowerzystom (1) Kupiłem tu rower dla swojej dziewczyny i dawno nie spotkałem sie z tak miła... Fidelio sklep z duszą!! (1) koko Krzysztof J z Rumi (1) Witam nie polecam nikomu kto ma sprzet z najwyszej połki własnie dałem do... Fox21 Polecam ten sklep! (1) Kupiłem w tym sklepie rower górski Merida MATTS SUB 40, z którego jestem... Jarek profesjonalnii!!!!!!!!! (1) serwisanici bardzo kompetentni, naprawdę polecam zapłaciłam grosze a rower... isia On Gd - opinia (1) Mozna miło pogadać i zamówić części. Rowerki przygotowywane bardzo... On Gd Violetta - opinia (1) Nikt w tym sklepie nie jest zainteresowany sprzedażą zwłaszcza Pani u góry... Violetta Polecam (1) Zakupiony przeze mnie sprzęt jest bez zarzutów, miła i fachowa obsługa,... ELO niemiła obsługa, bardzo wysokie ceny, (1) Bardzo wysokie ceny, większość towarów można kupić za połowę ceny w sklepie... Ania polecam (1) od kilku juz ladnych lat bardzo dobry serwis. goraco polecam Łukasz Polecam! (1) Kupiliśmy tam niedawno rowerek dla dziecka, był taki, jaki sobie wymarzyła:... Electra