Scott sportster - opinia (1) Chłopaki z serwisu fajni , za sprawdzenie regulacji przerzutek nie wzięli nic... Scott sportster Pytanie (1) Witam mam pytanie czy robiłeś zamówienie w sklepie w Sopocie?? i pytanie... Dominik Maskara (1) Niby wybór duży ale jak przychodzi coś do czego to wszystko mogą sprowadzić.... Rat
taki sklep to prawdziwy sklep rowerowy (1) ludziska tego sklepu to rewelka rowerzysta W kwietniu stuknęło 25 lat (1) istnienia firmy. Kupuję u niego od 20 - sklep/serwis na Diamentowej i w... Janusz Bywa różnie (1) Wszyscy w tym sklepie miewają bardzo dziwne humory - nie tylko kobiety.... Janusz profesjonalista (1) Wystarczający wybór akcesoriów, możliwość sprowadzenia. Składanie rowerów.... GdyniaBiker GdyniaBiker - opinia (1) Praktycznie brak części godnych zaufania, ceny nieproporcjonalne do jakości,... GdyniaBiker Super w szczegulnosci pan kamil :) (1) Bardzo dobra obsluga serwisowa :) Maciek klient serwisu (1) Jestem zaskoczony negatywnymi opiniami o serwisie w sklepie Żuchliński. A to... mixmax jest ok (1) osobiście jestem zadowolony stanlej Adam - opinia (1) Spoko ludzie, przyjazna atmosfera, dobry serwis i spory wybór. Nic dodać nic... Adam polecam (1) porządny fachowiec! Nie znając wcześniej tego serwisu, z pewną dozą... Karol Doskonały fachowiec (1) Właściwie nie ma czego dodawać. Gal Mogloby byc taniej....wtedy moze zaopatrywalbym sie TYLKO tam... (1) mogloby byc taniej, wtedy napewno kupowalbym tylko tam...za mojego UNIBIKEa... JarOO super (1) Bardzo sympatyczna obsługa, gratisowe naprawy, duży wybór części bądz... Anna Jednym słowem POLECAM!! (1) Kupiłem tam niedawno dwa rowery, dla siebie i mojej kobiety. Obsługa miła i... PM odradzam (1) obsluga bardzo nie sympatyczna z łaska obsluguja klienta lepiej odwiedzic... G tragedia (1) dzwonię i pytam się o przegląd roweru czy ni go zrobia ,pani się pyta jaki to... jaro godny polecenia (1) To wspaniale, że na Chełmie jest taki sklep i serwis. Kupując tam 3 rowerki w... tomek