Sprzedają kiepską chińszczyznę za cenę jakby to było nie wiadomo co (1) W ostatnich miesiącach dwa razy skorzystalem z tego sklepu. Raz kupilem oś... Stefan Po prostu REWELACJA (1) W tym sklepie klient czuje się po prostu jak ryba w wodzie. Świetna, uprzejma... Tomasz Polecam (1) Piękne rowerki- kupiłam białego rumaka u nich. I wszyscy się oglądają z... ewelina
Przeciętnie (1) Wypowiadam się tylko o serwisie, bo tylko z serwisu korzystałem. Podstawowe... KTM Polecam,wszystkim (1) Polecam wszystkim chcącym kupić rower na miarę i w przedziale cenowym... Robert Profesjonalizm (1) Sklep, jak i serwis polecam nie tylko tym, którzy zamierzają kupić nowy... wieloletnia i oddana Klienta Genialny serwis!!! (1) Szczerze polecam wszystkim ten sklep rowerowy, a przede wszystkim serwis!... Marteczka żene (1) kupuje gianty od kilku lat jednak tym razem nie kupilem u zuchlinskiego , za... jm Profesjonaliści w każdym calu! (1) Sumiennie, dokładnie i szybko wykonują swoją pracę. Nigdy nie zdażyło się... Rudolf Ludzie z rowerową pasją;)) (1) Polecam! Pani z wiecznie naprawianym nieb Super serwis - sklep bardzo drogi!!! (1) Zarówno jeden jak i drugi serwisant bardzo kompetentny oraz miły w kontakcie... Salo w Trojmiescie nie ma lepszych (1) odnoszaac sie do oceny: 1. obsluga-dwoch panow zawsze znajdzie jezyk z... rudy_jr przede wszystkim solidność (1) Lubię do nich zaglądać. Zawsze spotykam się z rzeczową oceną sprzętu o który... Damian Jeżyk Jedyny w swoim rodzaju !!! (1) Świetny serwis.Ja i tata tam oddajemy rowery do serwisu a wy.Wasza... Grat raczej odradzam (1) OGULNIE DO BANI !!!!!!!!!!!!!! KUPIŁEM TAM ROWER I TO WCALE NIE TANI I JAK... do D GORĄCO POLECAM ! ! ! (1) Dziś bylem z rowerem i musze powiedziec Bardzo miła obsługa , własciel godny... SebinhO Szczeże polecam (1) Obsługa miła i wporządku idzie sie dokadać i wg wybór rowerów duży akcesoria... timon Super serwis! (1) Od dłuższego czasu szukałam solidnego serwisu. I tutaj właśnie taki... zadowolona klientka Pozostaly tylko wspomnienia (1) Kiedyś mój ulubiony sklep, obecnie - sklep z konieczności. Ceny katalogowe -... ybg :D (1) Bym Przyorał łysemu pizedeczke Anonim