Felix - opinia (1) Polecam usługi. Miła obsługa i super jakość. Felix Zofia Czajkowska - opinia (1) Potrzebowałam tłumaczenia zgody na wyjazd dziecka za granicę. Usługę wykonano... Zofia Czajkowska Zenon - opinia (1) Bardzo dziękuję za pomoc w tłumaczeniu dokumentów do rejestracji auta Zenon
Arturo - opinia (1) Trzykrotnie skorzystałem z tłumaczeń i zawsze było ok. Arturo Zuzanna - opinia (1) Zgłosiłam się z tłumaczeniem które nie zostało przyjęte w innych agencjach... Zuzanna Nuno J. - opinia (1) Thank you guys for a very good job! It was great to meet you. Nuno J. Rafał Pietruk - opinia (1) Witam! Jestem pod wrażeniem jakości jak i profesjonalizmu wykonania... Rafał Pietruk Krystian - opinia (1) Potrzebowałem tłumaczenia z portugalskiego, jestem pozytywnie zaskoczony... Krystian Dominik - opinia (1) Doceniam firmę za elastyczność, dostosowują się do potrzeb klienta, jeśli... Dominik Marzena - opinia (1) Szybko i sprawnie otrzymałam tłumaczenie, bardzo polecam Marzena Paweł B - opinia (1) Bardzo polecam miła profesjonalna i pomocna obsługa Paweł B Wojciech - opinia (1) Polecam.Potrzebowałam na szybko tłumaczenia w tematyce marynistycznej,... Wojciech Anna - opinia (1) Wszystko przebiegło zgodnie z moimi oczekiwaniami. Pełen profesjonalizm.... Anna Janek - opinia (1) Zawsze z przyjemnością wracam do firmy Skrivanek, bo wiem że otrzymam... Janek Andrzej S - opinia (1) Pełen profesjonalizm, bardzo szybkie tłumaczenie z dwóch różnych języków. Andrzej S Elżbieta Mozel - opinia (1) Miałam problem ze znalezieniem biura, które podejmie się tłumaczenia filmików... Elżbieta Mozel ZOFIA - opinia (1) Jestem pod wrażeniem kompetencji i podejścia do klienta . Bardzo szybka i... ZOFIA Patryk - opinia (1) Tłumaczyłem dokumenty samochodowe, dziękuje jeszcze raz za szybka pomoc .... Patryk Monika Zawiadowska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z tłumaczenia wykonanego w biurze tłumaczeń... Monika Zawiadowska Gosia Bańkowska-Dawidczyk - opinia (1) Skorzystaliśmy z usług Skrivanka przy okazji nagłego tłumaczenia przysięgłego... Gosia Bańkowska-Dawidczyk