super (1) bardzo przyjemnie i smacznie karolina Kolacja wigilijna (1) Wybór padł akurat na tą restaurację,widok z okien przepiękny kolacja... Rafał Totalna porażka (1) Obsluga fatalna, jedzenie jeszcze gorsze. Tego miejsca nalezy sie wystrzegac.... moniak53
Dramat (1) Obsługa trwała ponad godzinę: nie podano wszystkich dań przez ten czas-błąd... Turysta Bardzo dobry posiłek - ryba i frytki (1) Byliśmy z żoną w restauracji niecały tydzień temu na wieczorze jazz'owym -... Adam Wieczór walentynkowy kolacja z niespodziankami (1) Mnóstwo wpadek : rezerwacja dla naszej grupki przy zbiorowym stole, brak... naiwna organizatorka wieczoru dl nieswieza ryba (1) Wybralismy sie na zupe rybna i sandacza. Po czekaniu na menu w nieskonczonosc... magr Brak obsługi (1) Nie było nam dane posmakować czegokolwiek w tej restauracji. Powód? Po... Paweł Jedna z najlepszych restauracji w trójmieście (2) Kuchnia zdecydowanie fenomenalna. W restauracji byłam już wiele, wiele razy w... Irena fajna (2) Jedna z lepszych sopockich restauracji. Ładne widoki, smaczna rybka, miła... kestka BARDZO SYMPATYCZNIE (1) do tej restauracji trafilem przypadkiem ale okazało sie to strzalem w 10... Krzysztof Nie polecam (1) Wystrój restauracji zachęca do skorzystania z oferty, po wejściu zapowiada... Magda Polecam (1) Uwielbiam tę restaurację, bo oprócz bardzo dobrych dań, mają jeszcze świetnie... Envo szarlotka ? (1) byłem z małżonką w owym klubie. jazz jak jazz zagrali po dwa kawałki raz na... bobek brak obslugi (1) obsluga miala nas w powazaniu. widocznie nie bylismy godni ich obslugi.... ala urokliwie i smakowicie (1) Wnętrze przytulne, utrzymane w ciepłych barwach. W słoneczny dzień warto... Specman Śródziemnomorska aura (1) Darząc wielką sympatią trójmiejskie restauracje postanowiłam nagrodzić te... Paulina Dobre wrażenie no i smacznie (1) Jestem pierwszy raz w Sopocie na 1-tygodniowym wypoczynku. Smak Morza... Tereza Warte polecenia (1) Zachęcam wszystkich do odwiedzenia tej restauracji piękne miejsce , miła... Smakoszka Restauracja godna uwagi :) (2) Bardzo miła obsługa, kelnerki uśmiechnięte, widać że wiedzą po co tam są. W... Sylwia