restauracja godna polecenia (2) Pyszne potrawy, miła obsługa, super lokalizacja, szczerze polecam. Na obiadek... Irena Strasznie wstyd mi przed żoną, że tam ją zabrałem. (1) Zaletą tej restauracji jest, że artysta gra na fortepianie i to chyba koniec... ss najlepsze rybki w Trójmieście. (1) trafiłem przypadkowo,spacerując ze znajomymi zaszliśmy do tej restauracji... Łukasz
Gruper (1) Znałam restaurację "z widzenia", sądziłam, że centrum Sopotu, bliskość plaży... Anetta Obiad z podwózką do firmy (1) W ostatni piątek miesiąca mamy w firmie taki zwyczaj, że szef zamawia dla nas... Bartosz Rybakowski Prawdziwy smak morza (1) Bywałem już w różnych smażalniach ryb ale Smak Morza jest tą z nielicznych... Piotr Benet Smaczny dorsz i zimne piwo :) (1) Zawsze gdy jestem nad morzem wyciągam rodzinę na smażone rybki prosto z kutra... Miłosz Kalata mile zadowolony (1) po powrocie do polski postanowiłem wjechać do sopotu z dziewczyna i tak... kuba Dobry lokal na rodzinny obiad (1) Jeżeli szukacie dobrego lokalu na rodzinny niedzielny obiad to Smak Morza... Michał Janukiewicz Udany wypad z rodziną (1) Wbrew opiniom tutaj zaczytanym - postanowiliśmy z rodzinką, podczas wspólnego... Jarosław Restauracja na plaży w sezonie jak na zawołanie (1) Po pierwsze dużo stolików troszkę mało obsługi ale za to dziewczyny rewanżują... Waldemar Rykołowski Szok (1) Witam. Z wielką nieprzyjemnością wystawiam mega negatywną opinię bo jestem... ANNA KOZŁOWSKA Smak Morza-bez smaku i wyglądu (1) Polozenie restauracji wyjątkowe, ale odradzam ze względu na cenę ,smak, i... Maria Nie polecam (1) Po własnych odczuciach nie polecam..Mieliśmy okazję w niedziele na długie... kalisz Dopiero po reklamacji dobre jedzenie. (1) Pomimo małej ilości gości w lokalu, na realizację zamówienia czekaliśmy 1.30... Robert dramat (1) Witam. Jestem bardzo rozczarowany ta restauracja obsluga fatalna o wszystko... Miras Zaskoczenie! (1) Wystrój restauracji to trochę jakby unowocześnione wnętrze z początku lat... Dominika Lecą w kulki z Klientami (1) Niestety zmuszona jestem onapisać negatywną opinię na temat tego miejsca. W... Jolanta obiad weselny (1) Zamówiliśmy w tej restauracji obiad po naszym ślubie cywilnym. Przyciągnął... Angela Udany wieczór (1) Przed imprezą Jam Jazz Session w klubie Scena skorzystaliśmy z usług... Krzysztof M