Dobra szamka (1) Pyszne jedzenie (na ktore niestety bardzo dlugo sie czeka) i dobre drinki.... 1222 Nieukontentowanie (3) Odwiedziwszy ową restaurację w celu spożycia posiłku w gronie bliskich... Benny Goodman wspaniała restauracja (1) Witam - odwiedziliśmy po raz kolejny smak morza wspólnie z mężem i dwójką... MONIKA
Polecam wszystkim (1) Zachęcam wszystkich do odwiedzenia tej wspaniałej restauracji piękne miejsce... Tomasz J obsługa i wystój nieadekwatne do cen (1) restauracja pretenduje do grona miejsc z wyższej pólki (przynajmniej sądząc... micha Monika - opinia (1) Wystrój piękny widok również wspaniała miejscówka na restaurację jednak na... Monika Zadowolony (1) Zawitaliśmy do tej restauracji z polecenia i rzeczywiście nie zawiedliśmy... Wojtek plażowiczka - opinia (1) Bywałam już w SM kilkakrotnie i niestety nie mogę się zgodzić z kilkoma... plażowiczka bajecznie cd (2) kontynuując. pan przepraszał mnie bardzo , obiecał,że zwróci uwagę swoim... mirek z przymorza POEZJA (1) Coś wspaniałego ! Polecam wszystkim tą restaurację, szczególnie dania rybne.... Marek