profesjonalista (2) Też robiłam u niego piersi (z A na C). Wszystko najpierw wytłumaczył, pracą... szabka Zadowolona (2) Doktor operował mi nos, wcześniej miałam naprawde duży garbaty nos i nie była... Agnieszka Laszak W porządku (1) Przyjechałam do lekarza z Poznania i muszę przyznać, że zostałam bardzo... Marta
Piersi ok (1) powiększone z A na C, wszystko ładnie i foremnie, niedawno zdjęłam opatrunki,... anja s Fachowiec (1) Bardzo profesjonalny lekarz chirurg, miałam trudną sytuację, operacja nie... waszukal PIERSI ZDECYDOWANIE ODRADZAM (1) Miałam podnoszone i powiększane piersi Wyglądają koszmarnie ,są krzywe, u... załamana Piersi - dobrze zrobione (2) Miałam kompleks małych piersi i już nie mam, dzięki doktorowi. Faktycznie... Marysia Fachowiec (1) Naprawdę człowiekfachowy,jeden z niewielu lekarzy do którego można pójść bez... szerekk Profesjonalista (1) A ja robiłam u niego piersi i wyszły bardzo dobrze, dlatego dizwie się... Janina S Usta - pełne (3) To co powiedział zostało zrobione, jestem zadowolona ze swoich ust. Wcześniej... Laila nie polecam (3) Pan doktor nie przejmuje sie pacjentem, traktuje go wylacznie jako zrodlo... Beata Mega dobry lekarz (1) Dień dory, byłam wczoraj u Doktora Zdzitowieckiego na zabiegu powiększania... kinga Profesjonalna robota (2) Powiekszalam sobie u doktora usta i musze przyznac ze jest profesjonalista,... Marta Omej Odpowiedzialny profesjonalista (1) Jesliszukacie doktora ktory jest profesjonalistą i nie zrobi wam krzywdy to... Omaria Ziek Zna sie na tym co robi (2) Bez watpienia dobry fachowiec. Wszystko wyjasnia zanim zabierze sie do praca,... wiona zadowolona i szczęśliwa (1) Jestem bardzo zadowolona z zbiegu powiększenia piersi u doktora... szczęsliwa Polecam, polecam i jeszcze raz polecam:-))) (1) Witam, miałam robiona operacje powiekszenia piersi u dr. Zdzitowieckiego 30... Ewa NOS-tragedia!!! (2) doktor spaprał mi nos :( miał tylko usunac garbek a nos sie coraz bardziej... załamana krzywonosa nosek (2) Tydzień temu poddałam się korekcie nosa u dr J.Zdzitowieckiego. Dzisiaj byłam... ja korekcja nosa (6) Mialam wykonywany zabieg korekcji nosa u dr Z. Z wynikow operacji nie jestem... ja