Sphinx

Restauracje

Gdynia, 10 Lutego 11

Spalona shoarma (1) Byłem z żoną w weekend i zamówiłem shoarme wieprzową, a otrzymałem jakieś... Axel Smacznie... dobre miejsce na obiad z rodziną (1) Świetne miejsce smaczne jedzenie i pomocna obsługa polecam Asia Komunia w Sphinx (3) Chodzi o przyjęcie komunijne w restauracji Spfinx w Gdyni , które było na 29... Ania
Godny polecenia (1) Jadłem w wielu Sphinxach w Polsce ale ten jest zdecydowanie najlepszy. Na... Wojciech Super (1) Pyszne jedzenie, przemiła obsługa. Polecam Marek Wygrała ciekawość (1) Pomimo wielu negatywnych opinii w internecie (a pozytywnych wśród znajomych)... Szminka Bardzo słabo (1) Niedawno wybrałem się na stek (Stek Australijski). Czasu oczekiwania nie... NiePolecam dno (1) Wczorsj ze znajomymi poszedlem na obiad, na moejscu przy bardzo malej ilosci... prz najgorszy ze Sfinksów (1) Czas oczekiwania na danie 55 minut! Po czym przynoszą nie ten stek który był... Karol Niezadowoleni (1) Czasem nam się zdarza tam zajrzeć,byliśmy dzisiaj na obiedzie, wszystko po... Głodna W G - opinia (1) Gdy weszliśmy do restauracji ludzi było dosyć sporo, ale nie mieliśmy... G Żal każdej wydanej tam zlotówki (1) Czasy pełnej pachnącej jedzeniem restauracji już dawno mają za sobą. Nie... Cleo nowe menu (2) Zmienione menu jest straszne Niby stare ceny ale się okazuje ze za wszystko... M daria - opinia (1) Główna wada to niedogrzane posiłki.Zupa Cebulowa smaczna ale letnia.... daria masakra (1) Jak bym chciał dostać jedzenie z proszku i gotowych paczek to bym sobie kupił... Łukasz REWELACJA!!! (1) Jesteśmy stałymi klijętami tej restauracji i powiem że na prawdę lepszego... Karola z Rodziną Kiepsko.... (1) Razem z narzeczonym bywalismy już kilkakrotnie w tej restauracji, i za każdym... aaa gorzej się nie da (1) Nakłoniłem znajomą ażeby pójść właśnie tam i sorry, ale niezle sie wstydu... Dariusz ....inaczej nie podsumuję (1) NAJGORSZA KNAJPA W JAKIEJ BYŁA,M ! DOSTAŁAM SKIŚNIAŁY ROSÓŁ, I WARZYWA KTÓRE... Patrycja Bardzo słabe jedzenie (1) Zawsze bardzo lubiłam tą knajpę ale już więcej tam nie pójdę. A szkoda bo... wera