Sphinx

Restauracje

Gdynia, 10 Lutego 11

Bez rewelacji, wręcz smutno. (1) Wczoraj byłyśmy z kumpelą na obiedzie. Wybrałyśmy prosty zestaw, który jednak... gość! Miło spędzony czas! (1) Ostatnio wybrałyśmy się z przyjaciółkami na babskie spotkanie do Sphinxa w... magdaM Co się stało z obsługą??? :( (2) Gdyński Sphinx od lat jest miejscem spotkań "po latach" z koleżankami z... Karolina
ogólnie kiepsko (1) Wczoraj byłam z rodziną (4 osoby) na obiedzie w tej restauracji. Dawno nie... rozczarowana Sphinx niestety obniżył loty (1) W zeszłą sobotę po dość długiej przerwie zawitałem do restauracji. Swojego... m_g oj się popsuło (1) Shoarma kiedys była bardzo smaczna, teraz blee, zylasta, jakby stare mieso.... asia Niedobre jedzenie (1) Bardzo lubię chodzić do Sphinxa ze względu na profesjonalną obsługę i... kawa Beznadzieja! (1) Byłam z koleżanką ostatnio na spotkaniu w tej restauracji, ale to już ostatni... Gdynianka Na plus (1) Witam :) Miałam ostatnio okazję zasmakować smaku potraw z sphinx-a szczerze... Anna Albecka Sphinx Gdynia (1) Zdarzylo mi sie korzystac z naprawde wielu juz Sphinxow w kraju i to wlasnie... Robert Majchrzak Super !!! (1) Super obsługa tj.Ci "starzy" pracownicy. Świetne poczucie humoru, nawet gdy... Dora Zażenowani / fatalna obsługa (2) Wraz z moja dziewczyna w tym tygodniu dodaliśmy negatywna opinie restauracji... Patryk Obsługa (3) Byłam ostatnio z moim chłopakiem na kolacji, obsługiwał nas przemily i... Ola i Darek Rozczarowanie... (1) Po ostatniej wizycie w restauracji Sphinx z moim partnerem jesteśmy... Patrycja Ratuj sie (2) kto moze. Horror. Buda z frytkami na molo ma lepsze jedzenie. Gal Pan Adam (1) witam, dziś po raz kolejny zamówiłam makaron z suszonymi pomidorami, pierwsza... Kasia mogło być zdecydowanie lepiej (1) Zarówno cebulowa jak i borowikowa nie mają smaku - woda z mąką, ani kawałka... Mariusz Wracam tam cyklicznie (1) Polecam, szczególnie że teraz jest ciekawa promocja dla studentów. Ola Zdegustowana (1) Szłam do Sphinxa z wielką radością, jak zawsze miły klimat, kelner który... Monika jak masz duzo czasu (1) na wejście ok 5 min i jest karta , kolejne 10 jest zamówienie , 15 min obiad... Akkarin