Sphinx

Restauracje

Gdynia, 10 Lutego 11

kasia - opinia (1) Serdecznie polecam szczególnie makaron tagiatele z suszonymi pomidorami i... kasia Bardzo dobra restauracja (1) W Sphinxie jestem przynajmniej raz w tygodniu, po spacerze przychodzimy się... Jedna z "czwórki" klientów niezle (1) Byłem tam ze 3 razy wystrój jak w sphinxie bardzo ładny jedzenie też niezłe,... BAU88
Brawo! (1) W Sphinx'ie jadam regularnie, ale w Gdyni jeszcze nie byłem. Bardzo mile... Maddox_ Ludzie, co wy piszecie (1) Zacznijcie traktować kelnerów jak ludzi a nie jak sługusów. Uczęszczam tam... Baśka Kelner szymon i jego dziewczyna (1) nie nadaję się nawet do pracy w bistro. Rozumiem że dzieliła go niespełna... martynka minimalne porcje (1) shoarma kiedyś była ogromna.najczęściej nie dałam rady zjeść. w dniu... ablek zajefajnie ;0) (1) moje wizyty sa czeste w sphinxie ani razu sie nie zawiodłem, profesjonalna... John tra si i Czak noris SPHINX w Gdyni jest fatalny, pierwszy SPHINX w Poznaniu był SUPER (1) Małe porcje, wysoka cena to zniechęca. Najgorsze jest to, że przychodzisz po... Depeszman Bardzo zawiedziona (1) Planujac uroczysty obiad po slubie, zglosilam sie do Sphinxa. Uzgodnilam z... panna mloda Całkowite zaskoczenie innymi opiniami (1) Byłem w tym konkretnym Sphinksie kilkadziesiąt razy i nie spotkałem póki co... meeshoo Kelner (1) Polecam spotkanie w Sphinxie. Ostatnio byłem z paczka znajomych. Jedzenie... Piotr Tragedia!!! (1) Po mniej wiecej roku przerwy postanowilam odwiedzic Sphinxa bo lubilam... asiek Dramat (1) Może mieliśmy pecha ale dramat - kelner zapamiętuje wszystko co zamawiasza... b o g u s z mia - opinia (1) M A S A K R A!!!! ludzie powinien tam przyjść sanepid,brud i smród. a tak... mia ODRADZAM (1) Po ostaniej wizycie w restauracji Sphinx powiedziałam: Nigdy wiecej! Kelner... niezadowolonaaa Nieporozumienie! (1) Zdecydowanie odradzam jedzenie w Sphinxie w C.H Batory. Zamiast "Delicji z... MW Żenujące (1) Byłam dziś z przyjaciólką w Shpinxie, czekałyśmy 15 min na napoje i 35 na... Ja iwona - opinia (1) kelner nie mial czasu mnie obsluzyc drugi by to zrobil ale musialabym sie... iwona Coraz gorzej (1) W sobotę 05.01.2007 wybraliśmy się do Sphinxa w Gdyni jako, że jest (na dzień... Eraser