Ćwierćfinał w Gdańsku!!! (1) 2 bilety na Niemcy-Grecja kat 3 michalgksa@op.pl BILETY ĆWIERĆFINAŁ KAT. 1 (1) mam do sprzedania 2 bilety na ćwierćfinał GRECJA- NIEMCY. kategoria 1 sektor... martynqaaa@wp.pl Euro 2012 ĆWIERĆFINAŁ kat. 1 (1) mam do sprzedania 2 bilety na ćwierćfinał kategoria 1 sektor Q cena 1500 zł, martynqaaa@wp.pl
kupie 2 bilety na niemcy grecja do 500zl (1) info na maila mzakrzewski1@wp.pl zzak poczekajcie jak przyjada Niemcy bilety beda x4!!! (4) zobaczycie mis Bilety na Grecja - Niemcy - nominalna cena - 3 sztuki (1) Moi Drodzy mam 3 bilety na ćwiercfinał w Gdańsku. Zgodnie z zasadą kibice... Błażej Odstąpię (po cenie nominalnej!) 1 bilet 1. kat. na półfinał w Warszawie (1) Nie mogę sam jechać, dlatego oddaję rzeczywiscie po cenie nominalnej!,... sk1warszawa@wp.pl brak informacji po meczu (1) wczoraj byłam na meczu Hiszpania-Chorwacja na PGE Arena w Gdańsku. Wszystko... fanka Kupie 2 sztuki biletow na mecz w Gdansku (3) kupie 2 szt na 1/4 w gdansku prosze o oferty na maila lub tu tomasz_czex@o2.pl FCBM1 w piatek bilety na Niemcy x4 zobaczycie,Niemcy beda szukali biletow (2) bedzie rzez piotr Hiszpania - Chorwacja super mecz juz jutro bilet kat I Gdansk (5) Witam, Odsprzedam jeden bilet na jutrzejszy mecz - kategoria I. Zapowiada... malinka Polska reprexentacja to obraz nędzy i rozpaczy (7) Jedni niech będą rycerze, Wojenne niech noszą szaty, Niech mają miecze,... Ja panu nie wierzę jak psu Bilety na 1/4 Gdansk kupię 3 kat (5) Witam Jestem zainteresowany biletami jak wyżej 1-2 szt proszę o oferty SMS... Li kupię bilety na mecz Hiszpania- Chorwacja (5) kupię bilety na mecz Hiszpania- Chorwacja kontakt johnnymail@wp.eu johnny kupie bilet dla niepelnosprawnych gdansk hiszpania chorwacja ! (1) kupie bilet dla niepelnosprawnych gdansk hiszpania chorwacja prosze o kontak... piotr Ćwierćfinał w Gdańsku (1) sprzedam szalik Polski + 2 bilety na ćwierćfinał w Gdańsku kat 3 gratis michalgksa@op.pl Strefa Kibica Gdańsk-Paypass (5) Witam Czy jest mozliwosc nabycia kart Paypass oraz doładowanie ich w strefie... Marcina cwiercfinal Gdansk pierwsza kategoria (7) posiadam 4 bilety w pierwszej kategorii na ciwercfinal w gdansku, zespoly jak... EB Bilety Euro 2012 ćwierćfinał w Gdański (1) Sprzedam dwa bilety na ćwierćfinał 2 kat., miejsca obok siebie. lswat@wp.pl lswat Hiszpania Chorwacja kategoria 1 Rv (2) sprzedam 2 bilety sektor P, pierwszy rząd (dlatego RV) adam.marin@wp.pl adam