Skarga!!!! (1) witam chciałabym zlozyc skarge na Pania ze stacji bp Wejherowo...zadzwonila... Ania sprawa pompowania powietrza w rowerze (1) tydzien temu pompowano mi kompresorem powietrze w kole na stacji benzynowej... Zofia Obsługa na stacji (2) Radziłabym kierownikowi zwrócić uwagę na panie pracujące na tej stacji.... Ania
Staly kilent (1) Tankuje na tej stacji trzy samochody.Nigdy nie narzekalem na jakosc... staly klient przyczepy ok (1) porzyczałam przyczepę, nie było problemu ania chamska obsługa (1) wymieniałem butlę z propanem-butanem, zawiozłem prawie nówkę a pracownik mi... Andre Nie tankujcie ropy na tej stacji! (1) Mieszkam na Morenie i na tą stację mam najbliżej więc zawsze na niej... Sylwia Obsługa tragedia (2) Od kiedy weszła ustawa o samoobsłudze przy dystrybutorach lpg obsługa na... Radek kadra jaka była taka jest (1) Niestety to prawda ze obsluga stacji jest niemiła i traktuje klienta z góry.... szag1 Super Serwis :) (1) Szybko, profesjonalnie, na temat. Robik Myjnia nie myje kol (1) Po wyjechaniu z myjni ku mojemu zdziwieniu w rumi na ul sobieskiego auto... Grzes Po co "promocje" ? (2) Program CHESTERFIELD ! Co za oszustwo Orlenu ! Niby promocja WAŻNA do 31.12... jan kasjer ważniak (2) na stacji pracuje kasjer superważniak, który niestety kultury z domu nie... klient ok. (1) Stacja fajna, obsługa może być. Trochę mnie zaskoczyli, bo tu opinie są... Klient stacja benzynowa przy leclercu-ostrzeżenie dla posiadaczy diesli (1) ostrzegam przed tankowaniem na tej stacji-zatankowałem tam olej, i później... poirytowany Najdroższa stacja w trójmieście (1) Bardzo często paliwo jest droższe o 20-30 gr/l niż na innych stacjach. Reszta... Aro Chrzczony Olej Napędowy (1) Zatankowałem na tej stacji ON do pełna i po 5km, szarpanie, potem auto gasło... Sebastian Oszukali mnie na Lukoilu Na Słowackiego nad Wrzeszczem (2) Historia z typu nie do wiary. Jadę obwodnicą w kierunku GD głównego, na... WAR OBSŁUGA I GAZ (2) Naprawdę NIE polecam tankowania gazu na tej stacji. Po 1 obsługa jest tam... Mateusz zalecam ostrożność (1) biorąc pod uwagę, że stacja ta należy do salonu Mercedesa zaufałem i... msz