REWELACJA !!! (2) Obsługa bijąca entuzjazmem do każdego klienta. Pozytywna atmosfera, poczucie... Janko Obsługa beznadziejna (uczący się Pan w okularach przedstawiający sie jako Św. Mikołaj). (1) Po odstaniu 40 min. pod dystrybutorem z gazem, ze względu na awarię systemu w... Grzegorz i Milena faktury (1) Niestety jest ogromny problem z wystawieniem faktury , mimo obecnosci... lekarz
Fatalna obsluga klienta (1) miałam problem dziś, bo zaczeła mi ciec benzyna jak tylko wyjęłam rączkę.... Anna Super Stacja (1) Polecam, super obsługa, Rafał, Mirka, Grzegorz oraz inni, ceny paliw niestety... Qwert Mirek - opinia (1) Pozdrawiam miłą obsługę stacji benzynowej Leclerc i dziękuję za odnalezienie... Mirek moja opinia (2) Paliwo bardzo dobre (ON Energy). Zbyt długo przy zwiększonym ruchu trzeba... Ania Strzelecka Nie tankujcie ropy chuba że chcecie mieć problemy z samochodem (1) Nie polecam paliwa na tej stacji jakość podchodzi pod 3 Gatunek, a cena jak... Niezadowolony kierowca PD - opinia (1) Po skorzystaniu z usług tej stacji nie mam ochoty korzystać z pozostałych... PD Tanio, szybko (3) Na szczęście nie ma tam hot dogów, dzięki temu kolejki mniejsze :) Jan polecam! (1) Jestem mieszkancem Zakopanego. Tankowałem wczoraj paliwo na stacji Leclerc w... Dawid Kiepskiej jakości ON (1) Tankowałem dwa razy na tej stacji (chciałem zobaczyć czy z niską ceną idzie... Janusz Dominik - opinia (1) paliwo jak wszędzie. zła organizacja. jedna kasjerka a dwa okienka czynne i... Dominik andrzej - opinia (1) zła organizacja dojazdu dla klientów dlatego dzieje się tu wolna amerykanka... andrzej :) (1) Dobre paliwo :) wbrew opinii poprzednika moja skoda przejeżdża dużo więcej... Rafi pochwala (1) witam bywam czesto na wasej stacji przy granicy z niemcami w SWIECKU macie... MARCIN G . TORUN Uwaga!!! "Chrzczone" lub tresne paliwo. (1) Jak do tej pory zawsze tankowałem na stacji NESTEE i nie wiem co pokusiło... DRAPIR wszystko ok. (1) blisko tanio schludnie.. biggie pochwała (1) Obsługa stacji jest sympatyczna, inteligentna. Pani Magdalena zachowała pełen... ROBERT Fatalna obsługa!!! (1) Wspólnie ze znajomymi udałam się na stacje zrobić zakupy. Na miejscu zastałam... Beata