STACJA OK (1) Janusz,24h czynna miła i szybka obsługa,dobra jakość niska cena,jednym... janusz Bardzo miła i ciekawa obsługa ;] (1) Zapytani przeze mnie o pomoc przy samochodzie...( bezpieczniki mi się... Malwina obsługa bardzo miła i bardzo nastawieni na pomoc klientowi (1) Panowie z obslugi pomogli m iwyminić wycieraczki w samochodzie byłem pod... artur
bardzo dobra stacja (1) tankuje tam od bardzo dawno i jestem zadowolony zarowno z jakosci gazu jak i... jarek podziękowanie (1) jest tutaj bardzo miła obsługa , podziękowanie dla pani Gosi ,za dobre... janusz Wielki negatyw!!! (2) Ogólnie do obsługi Lotosu w Rumi nie mam zastrzeżeń. Przerażające natomiast... martakam21 Woda Zamiast Paliwa (1) Zatankowałem tam raz więcej już nie zamierzam, gdy silnik się rozgrzał... major321 podziękowania dla p. Jana i Piotra za pomoc (1) Witam, chciałabym podziękować p. Janowi i Piotrowi za pomoc przy awarii... Bernadeta Woda w ropie!!!!!! Zamarza przy - 7 C (1) Woda w ropie!!!!!! Zamarza przy - 7 C Jacek mają lotny gaz :) (1) zatankowałam cały bak gazu , benzyny za 50 zl kupiłam skrobaczkę i zapłaciłam... Ata super stacja :) (1) dobre, wydajne paliwo w rozsądnej cenie, a obsługa przemiła :) Christof w koncu (1) widac ze to nowy wlasciciel, stacja otwarta w trybie ciągłym poza tym płacę... Rafcio nie tankować LPG (2) nie polecam tankować na tej stacji LPG, w ciągu 2 tygodni zatankowałem dwa... Adam OBSŁUGA (2) obsługa fatalna, jedna kasa czynna i jedna Pani obsługuje, pozostałe 3 osoby... klientka Nie tankujcie tam gazu (2) Już po raz kolejny z konieczności zatankowałem tam gaz - tym razem na prawdę... Marek Zapraszam (1) Paliwo tanie,miła obsługa-czego chcieć więcej?! Piotr OBSŁUGA ŻENADA! (1) Ostrzegam przed zakupami na tej stacji. Niekompetentna obsługa, zupełnie... Oszukany klient shell na+ (1) Witam ja zupełnie odwrotnie zawsze tankowałem na BP a że mam coś... Brunek Jakość paliwa (2) zatankowałam samochód na jet (lukoil) benzyną Pb95, ostatni raz! Gdy ruszałam... Ford nie najlepiej (1) podjechałem 06.12.2009 ok godz 21 i pani pracujaca na stacji odmowila mi... Qbus