Obsługa sie poprawiła, paliwko ok ale myjnia..... (2) Tankuje tam od kilku lat, jest to jedna z moich ulubionych stacji. Tankuje... Maciej dot . telefonu (1) Jedyna stacja BP w Trojmieście, do której sie nie można dodzwonić !!!!!! Adam Najlepsze powietrze w Trójmieście (1) Chciałem pochwalić BP w Sopocie za innowację - otóż jest to pierwsza stacja... O2
oszukują ! (1) co można pomyśleć o stacji, na której bez jakiejkolwiek informacji sprzedają... będę omijać Omijać z daleka w godzinach nocnych (3) Kolejny raz stacja zamknięta w godz.23.45-00.15. Przed udaniem się na... Leonsio Wydanie paragonu to łaska (1) Potwierdzam żenujący poziom obsługi na wszystkich stacjach "pod żaglami.... bruno polecam...:-) (1) na przestrzenie 6 lat tankowałem różne auta - diesel i benzyna bez znaczenia... mike UWAGA na złą jakość paliwa! (1) Zatankowałem swój samochód do pełna olejem napędowym. Mam diesla na... Voodoo CCC (1) " Cena Czyni Cuda ", a wydajność słabsza o około 4-5km na 100km ( przy... Punto zwykle tylko tansze paliwo (1) cala zime tankowalem turbodiesla i zadnych klopotow z paliwem. kolego -7:... michal gaz cng (1) w naszych czasach jest to nie dopuszczalne zeby dwa miesiace trwala awaria... grzegorz Super stacja! (1) Bardzo polecam wszystkim zatankowanie na tej stacji. Miła obsługa, czysto i... Prf tragiczna obsługa (2) Beznadziejna obsługa stacji. Często tankuje tam gaz i czekam aż ktoś wyjdzie... Den Nie tankowac GAZU (2) Zatankowałem około 2 litry więcej niż zwykle - czyli tyle ile wynosi... 5mek Uwaga na PB95 (1) Uwaga na paliwo PB95. Wcześniej tankowałem regularnie na tej stacji i byłem... Autor Stop Cafe ;) (1) Witam :) Moim zdaniem jest tutaj najlepsza obsługa w całym Gdańsku,... Stały klient i konsument ^^ klientka - opinia (1) Bardzo miła i kompetentna obsługa na stacji. Ludzie z poczuciem humoru co w... klientka żenada (3) ŻENUJĄCA OBSŁUGA POD ŻAGLAMI Podjechałem ,zatankować pod żaglami koło... Bert Fatalna obsługa klienta (1) mimo 2 stanowisk pracuje tylko 1 osoba podjeżdzając od dystrubutora 6 trzeba... felicja - niezadowolony Zatankowałem ON (1) zatankowałem wczoraj na tej stacji mam problem z samochodem ledwie żyje i... Mateusz