Joanna i Marcin Paczoska - opinia (2) Dziękujemy za sprawną i profesjonalną obsługę transakcji sprzedaży mieszkania... Joanna i Marcin Paczoska Iwona - opinia (1) Polecam gorąco skontaktowałam się z biurem ponieważ potrzebowałam pomocy przy... Iwona Marta D. - opinia (2) Polecam! Dla mnie Stalko Nieruchomości to nr 1 wśród biur pośrednictwa... Marta D.
Artur - opinia (2) Zdecydowanie polecam współprace z firmą Stalko Nieruchomości. Sprzedażą... Artur Marzena - opinia (2) Pani Karolina z firmy Stalko znalazła dla nas dokładnie takie mieszkanie... Marzena Konrad - opinia (2) Pani Bożena bardzo profesjonalna , transakcja przeprowadzona super sprawnie,... Konrad Marek - opinia (2) Bardzo kompetentni i zaangażowani w swoją pracę pracownicy. Profesjonalizm w... Marek Natalia - opinia (2) Dzięki pani Karolinie w niezwykle krótkim czasie udało się sprzedać dom.... Natalia Julia - opinia (2) Mimo dość skomplikowanej pod względem organizacyjnym sytuacji Pani Bożena... Julia joanna - opinia (2) Sprzedażą naszego domu zajmowałą sie P Marta ...oceniam ja jako osobe bardzo... joanna Kasia - opinia (2) Z całego serducha polecam Agencję Nieruchomości Stalko. Współpraca z Panią... Kasia Ela - opinia (1) Po pierwsze bardzo miła osoba, nie stronnicza, zawsze pod telefonem i z... Ela Anastazja Rudnicka - opinia (2) Pracowałam z Panią Bożeną. Dobrze poszła nasza transakcja. Dziękuję za... Anastazja Rudnicka Gosia - opinia (2) Polecam wspolprace z biurem Stalko. Pani Bozena, z ktora wspolpracowalam, z... Gosia Klient 2022 - opinia (2) Polecam biuro Stalko. Jeśli zajdzie potrzeba ponownie się zwrócę do p. Bożeny. Klient 2022 Maria - opinia (2) Bez zadnej przesady, moge napisac, ze wspolpraca z Pania Sylwia Maliszewska... Maria Ola - opinia (2) Dobra współpraca. Sprzedaż mieszkania przebiegła pomyślnie. Polecam. Ola Anna - opinia (2) Współpracowałam z Panią Sylwią Maliszewską, która w całym procesie sprzedaży... Anna Zbyszek - opinia (2) Profesjonalnie, skutecznie, miło, polecam i dziękuję za współpracę. Następnym... Zbyszek Mariusz W. - opinia (2) Firma godna polecenia, pełen profesjonalizm. Idealna współpraca z... Mariusz W.