Wspaniale (1) Agencja Stalko Nieruchomości to był z mojej strony strzał w dziesiątkę.... Zadowolona Kupno mieszkania (1) Męczyłam się wiele miesięcy ze znalezieniem mieszkania. Niektórzy pośrednicy... Iza Klient - opinia (1) Dobra współpraca, polecam. Klient
Gorąco Polecam!!! (1) Rzadko spotykana firma na dzisiejszym rynku, Gorąco polecam, radzę omijać... Hubert Najlepsze w Trójmieście i w całej Polsce (1) Witam. W prostych słowach: wspaniałe, pełne wiedzy profesjonalistki, Pani... Barbara Anna - opinia (1) Współpracowałam z panią Karoliną - bardzo duża proaktywność na etapie... Anna polecam! (1) Pełen profesjonalizm, operatywność i skuteczność działania.Moje mieszkanie... Joanna Sprzedaż mieszkania (1) Z pomocą Pani Karoliny sprzedaliśmy mieszkanie,profesjonalna i sprawna... emila kupno mieszkania (1) Kupiłem z pomocą biura nieruchomości (...) mieszkanie w centrum Gdynii.... kupujący mieszkanie Firma Godna Polecenia. (1) (...) Solidna i profesjonalna obsługa klienta. Uważam, iż Pani Karolina... Paulina