Polecam!!! (2) Dziękujemy Pani Marcie Japczyńskiej za operatywność ,szybkość... A.Kwiecień Pan Daniel (2) Polecam ;-) Profesjonalna obsługa i doradztwo w każdym aspekcie. Serdecznie... AM Polecam (2) Dzięki Pani Karolinie sprzedaż mieszkania przeprowadzona szybko, rzeczowo i... Ola
TYLKO ZE STALKO (2) Współpracowałam z panią Karoliną i panią Małgosią. Jestem bardzo zadowolona z... Czesława Naprawdę godna polecenia firma (2) Miałem do sprzedania mieszkanie "z problemami". Firma Stalko podjęła się... Adam Biuro godne polecenia 😃 (2) Najlepsze biuro na Pomorzu, konkretni agenci, fantastyczna obsługa oraz... KATARZYNA Konkretnie, szybko i profesjonalnie (2) Mieliśmy wielokrotnie do czynienia z agencjami nieruchomości, aż w końcu... Rafał Wiesz za co płacisz. Rzeczy robią się za Ciebie (2) Agencja zapewnia profesjonalną obsługę agentów nieruchomości. Nie są może... Adam Bardzo Bardzo polecam (2) Po mimo tego że handel nieruchomościami w tym czasach nie jest zbyt... Piotr Najlepsze biuro nieruchomości w Trójmieście (2) Jak najbardziej polecam wszystkim kupującym jak i sprzedającym to biuro... Tomek sprzedaż i kupno mieszkania (2) Serdecznie polecam nieruchomość Stalko a w szczególności Panią Karolinę ,... Karolina Sprzedaz mieszkania (2) Operatywna,konkretna osoba profesjonalnie podchodząc do swoich... Krystyna Zakup (1) Dzięki firmie Stalko Nieruchomości reprezentowanej przez Pana Daniela stałem... Tomek Zakup mieszkania (1) bardzo miła i kompetentna obsługa od początku aż po zapisy, pełna dyspozycja... Iwona POLECAM (2) Polecam głównie za zaangażowanie . Pani Marta po nawiązaniu kontaktu szybko... Bogusław Magda - opinia (2) dom został sprzedany szybko sprawnie i w przyjemnej atmosferze polecam za... Magda Przemysław Bak - opinia (2) Jako sprzedający dom, zamieściłem ogłoszenie w mediach. Oprócz... Przemysław Bak PEŁEN PROFESJONALIZM (2) Gorąco polecam. Pełen profesjonalizm, szybkość działania i, co najważniejsze,... Katarzyna Bardzo MIŁA obsługa (2) Biuro konkretne a obsługująca nas Marta Japczyńska to osoba przemiła i bardzo... Julita Słodka-Wróblewska Sprzedaż mieszkania (1) Witam. Polecam biuro nieruchomości ze względu na pełen profesjonalizm oraz... Przemek