K - opinia (2) Pani Marta bardzo rzeczowa, zawsze przygotowana, bardzo polecam. K Biuro nieruchomości godne polecenia (1) Moim mieszkaniem zajmowało sie kilka biur i przez ponad 6 miesięcy żadnemu z... Łukasz S. Aleksander von Mach - opinia (2) Dziękuję za współpracę z biurem nieruchomości pani Karoliny. Wszystko wzorowo... Aleksander von Mach
Profesjonalizm w każdym calu (1) Sprzedawałam z biurem dwie nieruchomości. Doskonały kontakt, bardzo... Joanna Szczerze polecam (2) Serdecznie polecam to biuro nieruchomosci. Mega profesjonalne podejscie,... Kasia Joanna - opinia (2) Ogromnie polecam to biuro nieruchomości. Cierpliwość, profesjonalizm i... Joanna Klient czuje się zaopiekowany (2) Moja opinia jest opinią Kupującego. Przez cały proces transakcji czułem, że... Wojciech Zdecydowanie polecam (1) W zasadzie myślałem że kupowanie mieszkania przez pośrednika jest drogą... Łukasz polecam !!! w 100% (2) Kiedy zdecydowaliśmy się na sprzedaż naszego mieszkania i wystawiliśmy je na... Anna Jodlowska Polecam stalko nieruchomosci (2) Szczerze polecam stalko nieruchomosci. Sama prawie 2 lata poszukiwałam... Agusia Zakup mieszkania - Pani Karolina Kaczmarek (2) Pełen profesjonalizm przez duże "P" Serdecznie polecam jako naprawdę... Grzegorz Zakup mieszkania (2) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Kupowaliśmy z mężem mieszkanie za... K.Żak Zakup mieszkania na Witominie (2) Jestem bardzo zadowolona z obsługi Pani Bożenki Szczęch. Profesjonalna... Anna Stalko-Pani Bożena (2) Zdecydowanie polecam!!!!Pani Bożena to najlepszy agent z jakim miałam do... Beata polecam (2) Polecam szczególnie współpracę z Panią Bożenką pozdr. Marcin Marcin Bardzo dobra agencja nieruchomości, polecam (2) Agencja nieruchomości Stalko pośredniczyła w kupnie naszego mieszkania.... Paweł godne polecenia (2) Próbowałem sam sprzedać mieszkanie, ale równolegle podpisałem kilka umów... Leszek Polecam (2) Jeśli ktoś zastanawia się czy warto odpowiem, że tak i polecę Panią Martę.... Magdalena K. Polecam usługi Stalko Nieruchomości (2) Polecam Stalko Nieruchomości a w szczególności Panią Martę. Elastyczne... Michał LUX (2) Polecam. Jedyna konkretna agencja pośrednictwa w Trójmieście. Cały proces... mmm