Tetiana i Yurii - opinia (1) Razem z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości obsługi biura... Tetiana i Yurii Magda - opinia (2) Polecam to biuro. Naszym pośrednikiem był Pan Jan Morek. Pełen profesjonalizm... Magda Katarzyna - opinia (3) Z przyjemnością polecę państwu agencję Stalko Nieruchomości z siedzibą w... Katarzyna
Weronika - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Bożeną. Przemiła, kompetentna... Weronika Sławek - opinia (2) Dzięki Pani Anastazji znaleźliśmy swoje własne pierwsze "4 kąty". Mimo tego,... Sławek Marta Ł. - opinia (2) Na biuro nieruchomości Stalko trafiliśmy zupełnie przypadkiem, gdy... Marta Ł. AnnaMarta - opinia (2) Pani Karolina jest niezwykłą mieszanką energii i profesjonalizmu. Doradzi,... AnnaMarta Rudnicki - opinia (2) Pani Karolina to fachowiec. Niczym nie musiałem się martwić sprzedając swoje... Rudnicki Marcin Stencel - opinia (2) Z pomocą pani Karoliny z biura Stalko udało nam się sprzedać mieszkanie na... Marcin Stencel Alina - opinia (2) Błyskawicznie, sprawnie, skutecznie. Polecam, Alina Monika - opinia (2) Pani Marta niezastąpiona ! Pełen profesjonalizm, opieka od początku do końca... Monika Jarosław - opinia (2) Polecam agenta nieruchomości pana Karolinę Kaczmarek Agentka skuteczna jak... Jarosław Jacek - opinia (2) Profesjonalizm pod każdym względem , szybkość i realizacja na najwyższym... Jacek Maciej - opinia (2) Polecam, za nami juz dwie transakcje. Na pewno będą kolejne. Polecam! Maciej M i A - opinia (2) Bardzo dziękujemy za pomoc przy sprzedaży mieszkania. Profesjonalne podejście... M i A Piotr Reda - opinia (2) Współpraca z Tą firmą stalko nieruchomości jest niesamowita, od pierwszego... Piotr Reda Bożena - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście zgodne z oczekiwaniem klienta.Rzetelna i... Bożena Profesjonalizm na najwyższym poziomie (2) Ze wszystkich biur nieruchomości w których dotychczas mieliśmy okazję oglądać... Anna D. Najlepszy Pośrednik z jakim przyszło mi wspólpracować (2) Należę często do tego typu klienta, który jest wymagający, "wiedzący lepiej"... Anna N Wszystko OK (1) Polecam. Rzeczowo, sprawnie i na temat. Dawid