ortodonta (1) Zapisałam się do dr Pietruczuk w związku z uszkodzeniem retainera. Naprawiła... ja219 Gosia - opinia (2) Chodzę tu z moim synkiem odkąd skończył dwa latka. Michaś zna już lekarzy i... Gosia Pacjentka_Iza - opinia (1) Jak na razie jestem bardzo zadowolona z usług tego gabinetu i z Pani Doktor... Pacjentka_Iza
Bardzo dobry gabinet ! (2) Fachowy i sympatyczny personel. Super podejście do najmłodszych oraz fajne... pacjentka bardzo dobry protetyk (1) Doktora Stankiusa znam z fotela od przeszło 20-tu lat. Jest wybitnym... P Gorąco Polecam ! (1) Cała moja rodzina leczy się u dr Małgosi. Jesteśmy bardzo zadowoleni z... M Szczerze polecam (1) Do dr LESZKA STRÓŻYKA trafiłam pełna obaw związanych z ewentualnym... ZOFIA bardzo pomocna recepcja (1) Ostatnio pojawiłam się w Dentusie. Poleciła mi ten gabinet koleżanka. Bardzo... Kamila Polecam (1) Wszystko w jak najlepszym porządku, sprawna obsługa i co ważne komunikacja z... pawel Zadowolony pacjent-polecam! (1) Wybrałem Ideal-Dent ze względu na bliskość, mieszkam w Gdyni i przystępność... Krzysztof polecam dr Górską (1) Od kilku tygodni leczymy się z mężem u doktor Górskiej. Niezwykle symaptyczna... Amelia j. - opinia (1) jestem bardzo zadowolony z usług i podejścia do pacjenta w/w gabinetu-dla... j. dr Anna Zinczenko DENTUS (5) Polecam zarówno Panią jak i ogólnie sam Dentus. Nie znam lepszego stomatologa... Dariusz S Wypelnianie zmarszczek (2) Niestety zmuszona jestem odradzic usługę. Wykupilam na gruponie w cenie 499... Rozczarowana Wyrywanie osemki (1) Super szybko i bezbolesnie a doktor Wilska z pielegniarka maja bardzo... Justyna Z Dramat to rzeznicy nie stomatolog (1) Trafilem tam w nocy z bolem, znieczulenie dostalem z wielka laska a poznie to... pacjent Profesjonalizm!! (1) Jestem bardzo zadowolona z leczenia u dr Woś. Wizyta kontrolna plus od razu... Magdalena Polecamy dra Pawła (1) Ja i mój chłopak odbywamy wizyty u p. dra Pawła, pełen profesjonalizm, szkoda... jumi NAJLEPSZA PANI DOKTOR POD SŁOŃCEM (1) Przepiękny gabinet. U Pani dr Wiesławy pacjent czuje się jak w domu.... Diane Polecam ! (1) Trafiłam do Pani Dr Jowity po długich próbach pokonania swoich lęków. Jak dla... Ania J.