nie polecam (3) Niestety nie wszyscy lekarze w tej klinice mają odpowiednie podejście do... pacjent Szczerze polecam (1) Profesjonalny gabinet z profesjonalnym podejściem do klienta / pacjenta.... M Super (1) Całe życie panicznie bałam sie dentysty!! Mieszkam obecnie w UK i... Natalia
Kat - opinia (1) Pani Marta- dentystyczny anioł! W życiu nie spotkałam tak delikatnego... Kat Polecam! (1) Jeśli tak jak mnie dopadnie Was niespodziewanie podczas np.weekendu majowego... Veldska Super gabinet (1) Z całym przekonaniem bardzo ale to bardzo polecam Dentico jako na prawdę... Zbigniew Gromniccy (1) Jestem zadowoloną pacjentką, także mój mąż i córka podzielają moją opinię.... pacjentka z przytulnej polecam! (1) Szczerze polecam ten gabinet stomatologiczny. Leczeniem mojego ząbka zajęła... Iwona Jeszcze nigdy tyle wiedzy u stomatologa (1) Do dr Jowity trafiłam z polecenia, miedzy innymi z portalu trojmiasto.pl... Marta Nie polecam z dziećmi na NFZ (6) Przyszłam z dzieckiem na pierwszą i ostatnią wizytę w tym gabinecie. Byłam... min Wyłudzanie pieniędzy w trakcie leczenia!!! (1) Po przykrej przygodzie zdecydowanie nie polecam!! Pani bardzo sympatyczna i... Oszukany Polecam (1) Moja przygoda z tym gabinetem już trochę trwa, ale taki już urok moich ząbków... Monika Gorąco polecam (1) Polecam, wyrwanie zęba z dłutowaniem wydawało się koszmarem, a koniec końców... Ania NIE POLECAM, PORAŻKA! (2) Umówiłam się na usuwanie kamienia z NFZu. Robię to co roku z funduszu,... Jednorazowa pacjentka super jakosc w dobrej cenie (1) Szczerze polecam. Gwarantuja pelen zakres uslug I to na wysokim poziomie.... j.z. Super!!! (1) Z usług musiałam skorzystać o 1 w nocy i Pani dentystka, która serdecznie... karolina Leczenie dziecka - Ina Wojciechowicz- NIGDY (3) Terminy super, kiedy chcesz. Poszłam pilnie, bo ząbek dziecku bolał (dziecko... Mały Pacjent Gdauła (1) Ciągle mówi. Gdy coś sknoci to każe sobie płacić za usługę i poprawkę... Zębaty Polecam (1) Kilka lat temu byłem u dentysty...porównanie tego do dnia dzisiejszego to... Marcin Leczą nie tylko zęby....ale strach przed dentystą również :) (1) W dniu dzisiejszym doktor Lebiedź pozbawił mnie kłopotliwej ósemki. Na... Artur