Dentysta jak dentysta;) (1) W sumie ok, ale nie jakoś rewelacyjnie. Sprzęt na poziomie,taki standard, jak... black Opinia (1) Polecam doktora Adama Jaworskiego, przyjemnie, komfortowo, profesjonalne... Anonim Szczerze polecam (1) Własnie wrócilem z pierwszej wizyty. Super obsługa i profesjonalne podejście... Tomasz
Profesjonalny stomatolog (1) Polecam pana doktora Lubiewskiego, cierpliwy i bardzo profesjonalny. Leczę... Justyna B. Gabinet na szóstkę! (3) Do gabinetu pani doktor Misiejuk trafiłam przypadkiem - akurat ukruszyła mi... Basia express (1) Piszę na gorąco, ponieważ jestem bardzo mile zaskoczona podejściem i opieką... wdzięczna pacjentka Magda gabinet warty polecenia (1) Jazzdent to zdecydowanie najsympatyczniejszy ze wszystkich gabinetów, w... Klaudia ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Korzystałam z usługi, profesjonalnie, konkretnie w miłej atmosferze. Wysoki... Agata Pełen profesjonalizm (1) Szczerze polecam, bardzo dobry specjalista, na bieżąco z najnowszymi... Katarzyna Zębowy przypadek (nie)beznadziejny :) (1) Chciałabym gorąco polecić gabinet stomatologiczny DentiCo. Jestem studentką,... Joanna Specjalistyczna wiedza i znajomość potrzeb pacjenta (1) Serdecznie polecam dr Jowitę, nie tylko z uwagi na ogromną wiedzę i... Katarzyna Miejsce w którym wyleczysz się kompleksowo (1) Byłem u wielu stomatologów a to z powodu odsylania z kazdym problemem do... Andrzej P. Barroso - opinia (1) Polecam. Profesjonalna i miła obsługa. Nowoczesny sprzęt! Barroso Pęknięty ząbp o miesiącu po leczeniu (1) Leczenie kanałowe przeprowadził jakiś młody mężczyzna, którego imienia i... ewa profesjonalna i przesympatyczna (1) Pani Doktor lubi to co robi i bardzo bije od niej sympatia do ludzi. Polecam... Marta Polecam wszystkim (1) Takiej wizyta jeszcze nie miałam, a jestem osobą ze słabymi zębami. Wizyta... Aleksandra Naciągaja na kase (1) w Mewie naciągają na usługi płatne obsługa raczej miła ale i tak nie polecam... grzegorz Rozczarowanie (4) Owszem gabinet ładnie i nowocześnie wyposażony, co ma swoje odbicie w cenach.... M. Gorąco polecam Dr Arturz Lebiedź (1) Witam. Istnienie tak fantastycznego dentysty jakim jest dr. Artur odkryłam w... Marzena Nic nie boli! Pani potrafi zaśpiewać do ucha ! (2) Człowiek siada na fotel zestrachany a po kilku minutach jest już wyzbyty z... paweł