ZADOWOLONY (3) Eurodent polecili mi znajomi. Trafiłem do dr Makaro i jestem z tego powodu... Marek Polecam!!!! (1) Do Pana doktora Marcina Mincer trafiłam z bolącą ósemką, która wymagała... Agnieszka Nie do końca... (2) Jeśli chodzi o stomatolog dr Annę Kabacińską, to jak najbardziej polecam,... B.
Brak słów.. (1) Zgłosiłam się do Miladentu w celu zaplombowania zęba. Jak stwierdził Pan... Weronika Polecam :-) (1) Leczę się w Eurodencie na morenie, jestem bardzo zadowolona z tutejszych... zadowolona klientka Pochwała (1) Jestem klientką dr. Stankiusa od ponad 30 lat. Obsługa profesjonalna.... Jasnina Polecam! (3) Bardzo jestem z zadowolony z usług w tym gabinecie, lekarz dentysta p. Michał... Andrzej SĄ LEPSI I TAŃSI DENTYŚCI Z LEPSZYMI GABINETAMI I SPRZĘTEM (13) PANI MISIEJUK NIE JEST IDEAŁEM. TERMINATOR polecam (1) Polecam , jestem zadowolona. pacjentka jakosc usług na bardzo wysokim poziomie (1) cała moja rodzina chodzi do dentysty na warszawskiej. Jestesmy bardzo... Becia Super gabinet (1) Moje zęby nigdy nie były w lepszych rękach. Mam teraz super uśmiech, moje... Piotrek Anna Bronza - opinia (1) Doktor posiada nietuzinkowa wiedzę, za wszelka cene szuka mozliwosci... Anna Bronza Dr Leszek Stróżyk (1) Nie ukrywam, że na temat ekstrakcji ósemki nasłuchałam się wielu historii i... user_137693506524 Super dentysta! (2) Genialne podejście do pacjenta, zero bólu i bardzo miła atmosfera. Polecam... Szczerbaty Super lekarz (1) Borowanie bez stresu, bez bólu i profesjonalnie - pan doktor bardzo dobrze... Małgorzata Polecam klinike na trudne przypadki (2) Do kliniki trafiłam z bolącym zębem kwalifikującym się do wyrwania... Kaja pod wrażeniem! (3) Chciałabym podzielić się moimi bardzo pozytywnymi wrażeniami po wizycie w... gera Dr. KAROLINA (1) Zdecydowanie polecamy, wysoki profesjonalizm , wizyta przebiegła szybko i... Pacjent Polecam (1) Polecam !! Do doktora Jaworskiego trafiłam kilka dni temu z ogromnym bólem... Eliza dramat (1) Udałem się do tej Pani aby usunąć ząb byłem wcześniej u innego dentysty który... były pacjent