opinia (1) Dopóki nie poznałem Pana Michała, bałem się dentysty. Teraz chodzę bez obaw i... Łukasz Klinika godna polecenia! (1) Byłam na leczeniu zęba i zdjęciu kamienia w ramach NFZ u p. dr Bartka,... Paulina Super Doktor w Swedent! (1) Świetne podejście do Pacjenta - stres został przegoniony na starcie -... Joanna
Nic nie boli! (1) Po dłuższym okresie unikania dentysty zacząłem regularnie bywać u dr... Grzegorz Grand Dental (1) Muszę przyznać że po raz pierwszy chodzenie do dentysty stało się taką... Filip Piasecki Mistrz w tym co robi!!! (1) Pełen profesjonalizm,rewelacyjny dentysta,zęby leczy naprawdę bardzo... Iza Polecam (1) Miły i profesjonalny personel, jakość usług na wysokim poziomie, wszystko na + Natalia Przystępność i profesjonalizm (1) Od kanałowego po estetykę zrobione na najwyższym poziomie. Gorąco polecam! Maciek Grande : (1) Szybko, sprawnie, schludnie, profesjonalnie, bez bezsensownych dodatkowych... Lisu Polecam! (1) Witam! Goraco polecam klinike Grand Dental i pana Michala Wierzbickiego za na... Paulina Pełny profesjonalizm! (1) Pełny profesjonalizm! Rzadko zdarza się, aby wizyta u dentysty przebiegała... Andrzej Polecam (1) Świetny dentysta, gorąco polecam Kasia Polecam Serdecznie! (1) Doskonały lekarz! doskonały gabinet! Pełna profeska. Polecam Gorąco! Wojceich POLECAM (1) Nowy bardzo dobrze, przyjaźnie wyposażony gabinet i fachowa obsługa. Polecam... Adam DEN ARTE -NUMBER 1 (1) Profesjonalizm jest wizytówką tego miejsca. Zaangażowanie i serce do pracy... Mateusz.G Dobry dentysta :) (1) Mistrz wyrywania ósemek ! F Polecam (1) Usługi świadczone przez ten gabinet jak i cały gabinet są na bardzo wysokim... Radosław Profesjonalnie (1) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie ze strony dr Michała. Super obsługa,... Rafał Ewelina - opinia (1) Bardzo dobry stomatolog, cierpliwie wszystko tłumaczy, pełen profesjonalizm,... Ewelina Najlepszy dentysta (1) Leczenie zębów tylko u dr. Wierzbickiego. Bardzo mily, kompetentny lekarz.... Dagmara