Bardzo fajny dentysta (1) Bardzo fajny dentysta, gabinet kameralny na Morenie. Wszelkie zabiegi typu... anonim Godna Polecenia (1) Ostatnio odwiedziłam klinikę Miladent (z polecenia znajomej) i muszę przyznać... karolina Polecam (1) Po odejściu dr Wierzbickiego polecono mi dr Polakowskiego,umówiłam się na... Hanna
Just perfect dentist (1) I am very nervous of going to dentists. The receptionist was very helpful... John Smith Najlepszy stomatolog jakiego znam (1) Pan doktor Lubiewski to najlepszy stomatolog jakiego znam, innemu nie... Marta Wszystko super! obsługa pierwsza klasa! i najwazniejsze - NIC NIE BOLAŁO:) (1) Pan doktor bardzo miły, życzliwy i dba o komfort pacjenta, sprzęt pierwsza... daryj wspaniały lekarz (1) Ten dentysta jest cudotworca!!!! balam sie usmiechac ze wzgledu na moj brak... Wieslawa wspaniały fachowiec! (1) Dr Mincer jest konkretny, rzeczowy i kompetentny jako lekarz, dobroduszny i... Jan Andrzejewski Pełen profesjonalizm (1) Polecam panią dr Justynę. Mam piękne proste zęby, co udało nam się osiągnąć w... Kasia Polecam Neodental (1) Gorąco polecam! Bezbolesne leczenie zębów przez przesympatycznych... S. zadowolona pacjentka z usunięcia ósemki (1) jestem pełna podziwu za bezbolesne usunięcie mojej dokuczającej ósemki.... zadowolona pacjentka Niesamowici (1) Super Lekarze!! Chodzimy razem z 4 letnim Synkiem, oboje byliśmy po dwa razy... Ola Grand dental (1) Profesjonalizm, dokładność, najwyższa jakość i zadowolenie pacjenta na... Małgorzata Kamińska Masz problemy dentystyczne to odwiedz to ArtDent (1) Goraco polecam...wspaniali specjalisci a Pani Agnieszka Gliniecka -... Agnieszka Milkowska Super (1) Prowadzę tam syna, jest naprawdę zadowolony. Teraz wybieram się na spotkania... Mamcia Profesjonaliści (1) Leczę całą rodzinę u pana Jakuba i nigdy nie wyszłam z gabinetu rozczarowana.... Ania Polecam ale ... (1) Świetny sprzęt, miła obsługa, dobrzy stomatolodzy, zabojcze ceny a cennik... Mały Grand Dental w Sopocie (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi stomatologicznej w nowym gabinecie... Dorota Pełne zadowolenie! (1) Z obawy przed dentystą odkładałam wizytę od jakiegoś czasu. Od dzisiaj strach... Zuzanna Zdecydowanie nie polecam (2) wyrywałam tam zęba trzonowego, okazał się to ząb zatokowy. Po zabiegu... Mirka