Grand Dental (1) Szybko, Skutecznie i Bezboleśnie. Tak ma być i tak było. dzik DZIĘKUJĘ ZA BEZBOLESNE I SZYBKIE USUNIĘCIE ÓSEMKI (1) Świetny specjalista. Polecam, zwłaszcza tym, którzy dostają ataku paniki... DONATA WEJHEROWO Pani Dominika NAJLEPSZA !!!!!!!!! (1) Pani Dominika jest najlepsza ! Obsługa gabinetu bardzo dobra ! POLECAM GABINET ! 9ząb Marek
Z czystym sumieniem polecam dr Maślińską (1) Jestem pacjentką dr Maślińskiej. Pani doktor jest bardzo dokładna,... Kasia Super, naprawde polecam (1) Jestem pacjentem dr Wierzbickiego ju od paru lat, zawsze bylem bardzo... Nowi Niestety poziom strasznie spadl (1) Bylem pacjentem tej placowki od wielu lat, leczylem sie u dr Michala z... Nowi Bardzo polecam! (1) Bardzo polecam! Dokladna, sumienna, mila. Miałam duże problemy z zębami i... M. Kanałowe (2) Polecam wszystkim! Panicznie się boję dentystów, zwlekałem z leczeniem... Sławek Polecam, korzystam od 5 lat! (1) Profesjonalne i rzetelne zabiegi stomatologiczne, z pełnym przekonaniem... Aleksandra najlepszy chirurg stomatolog u jakiego bylam.... (1) Wyrywanie ósemek to poezja.....wrócilam do p.doktora po latach....dalej... Ewa Implanty i odbudowa zębów (1) Chciałabym polecić zespół lekarzy w DentiCO są to lekarze którym naprawdę... Maria Polecam (1) Zdecydowanie polecam, wysoki profesjonalizm, wizyta przebiegła szybko i... Patryk Polecam!! (1) Kanałówka przeprowadzona bezboleśnie. Super podejście do pacjenta. Miła... Marta Polecam! (2) Świetna obsługa, przyjemna atmosfera. jeśli nie lubicie chodzić do lekarzy... Marek SUPER (1) Leczę się od dłuższego czasu w tej klinice wszystkie usługi są na najwyższym... Manga Polecam (1) Bardzo miły lekarz p. Bartosz uratował mojego zęba, który został... Dorota nie nie i jeszcze raz nie (1) Niestety opinia moja jak i moich znajomych jest negatywna. Dwie spośród Pań... Wojciech Nie polecam (1) Nie, nie i jeszcze raz nie. Do Miladent chodziłam minimum 6 lat i miałam... Inneva profesjonalizm i kultura (1) Prawdziwy profesjonalizm oraz wysoka kultura osobista w połączeniu z... Edi Organizacja (1) Wizyta u ortodonty (jednorazowa ponieważ mój lekarz był na urlopie). Wizyta... Anna