Lepiej poszukać gdzie indziej (2) Kolejne miejsce gdzie zapłaciłem za leczenie kupę kasy a efekt estetyczny... Anita polecam doktora Kacpra Polakowskiego (1) W ostatnią sobotę odwiedziłam Miladent na Garncarskiej (poszłam z bólem )... wioletta NeoDentis (1) Od wielu, wielu lat jesteśmy pacjentami Pani Doktor Bożeny Szatan. Bardzo... Anna
Leczenie kanałowe (1) Serdecznie polecam p. dr Katarzynę Borowską-Maderę, nawet tym, którzy, jak... pacjentka Najlepszy zespół stomatologów w Trójmieście (1) Wielokrotnie korzystałem wraz z rodziną z usług stomatologów w NOVUMDENT i za... Krzysztof pogorszenie się obsługi (2) Niestety ale po odejściu dr Foltyna (kiedy to było) i dr Wierzbickiego (teraz... Daria pomocny lekarz (1) Byłam ostatnio u pani Górskiej z bólem zęba.Miła i pomocna pani.Wszystko w... katarzyna Gorąco Polecam (1) Bardzo przyjazna atmosfera i co najważniejsze bez bólu i strachu. Marcin Borowiec dr.Skalski -najmilszy i najlepszy (1) Do przychodni Miladent należę od niedawna i muszę powiedzieć że jestem pełna... Małgosia Raj dentystyczny (1) Den Arte jest najlepszą kliniką dentystyczną. Pełen profesjonalizm łączy się... Alicja Bardzo dobry stomatolog (1) wspaniała klinika, wspaniała Pani Doktor i asystenka, kompetentnie i miło Pacjentka Polecam (1) Mila i bardzo sympatyczna obsługa. Kontakt z kliniką idealny. Zęby po... Bartek super przychodnia (1) Pierwszy raz trafiłam do Miladentu z wielkim bólem zęba,gdzie została mi... zadowolona Nie polecam,brak szacunku dla czasu pacjenta !!!!! (4) Zdecydowanie odradzam dr Jana Skalskiego. Przychodzę na umówioną wizytę i... była pacjentka doktora Polecam z czystym sumieniem (1) Miladent to najlepszy gabinet do jakiego trafiłam,teraz już chodzę leczyć... uśmiechnięta pacjentka Nie polecam! (2) Byłam na wizycie w tej klinice z grupona pakiet 139zl. Skaling,piaskowanie... Ona 31 Rafal - opinia (1) Nigdy nie przypuszczałem, że wizyta u dentysty może być naprawdę przyjemna.... Rafal pakiet grupon (1) Zacznę od tego, że bardzo boję się wizyty u stomatologa. Pierwszy raz miałam... bojąca się dentysty Super dentysta (1) Polecam bardzo ale to bardzo dr Jowitę która swoją wiedzą i doświadczeniem w... Anna Jestem pod wrażeniem! (1) Pani Doktor to cudowny, przemiły lekarz, a wizyta w gabinecie to czysta... Piotrek