lekarz JOANNA SKRODZKA (7) POLECAM ! Bardzo konkretna i profesjonalna lekarz . Dociekliwa i dokładna.... Elzbieta63 Bezboleśnie (1) Z usług gabinetu stomatologicznego na Morenie skorzystałam kilkukrotnie.... Magda Super implanty (1) Wszystko co piszą na stronach to jednak prawda. W maju tego roku Dr. Koźlinka... Henryk
Polecam! (1) Byłam pacjentką zarówno Dr Karoliny jak i Dr Michała, i z czystym sumieniem... Anna Dental Studio Mint, pan doktor Andrzej Lubiewski (1) Kompetentny i delikatny dentysta. Przy okazji bardzo miły człowiek, ceny... oleander.59 BARDZO DOBRA OBSŁUGA I ZADOWOLENY PACJENT (1) Dziękuje paniom w rejestracji pani dr Wąsiewicz i jej asystentce za pomoc... ZADOWOLONY I SZCZĘŚLIWY Polecam wszczepienie implantu u Dr Koźlinki (1) Przygotowanie do zabiegu super. Pani doktor powoli objaśniła mi, co i kiedy... Magdalena Doktor Lubiewski (1) Zgłosiłam się z bólem zęba, problem został rozwiązany szybko, skutecznie i... A.N. Gabinet godny polecenia (1) Korzystam z usług Dentusa od kilku lat, korzystają też moi znajomi. Zawsze... Zuza Szczerze polecam (1) Bardzo miła i rzetelna obsługa. Zabieg wykonany szybko i profesjonalnie.... Marta Polecam (1) Z czystym sumieniem polecam Panią dr Maszk, jestem bardzo zadowolona z jej... Dagmara Obsługa na 6 ceny - masakra (1) Dziś byłem z 4 letnią córką, obsługa - rewlacja, natomaist ceny,,, są z... oliwek Bardzo miła wizyta (1) Trafiłem do dr Agaty Jerzyło - spokój Pani doktor udzielił mi się i jako... Michał Polecam, polecam, polecam! (1) Byłem wczoraj pierwszy raz w Miladencie celem usunięcia ósemki i jestem w... Krzyś D. Polecam dr Sworczak!! (1) Nie zdarza mi się wpisywać opinii na tego typu forach, ale tym razem nie mogę... Wdzięczna pacjentka 😊 Polecam!!! (1) Udałem się tam na usunięcie bardzooo zniszczonej 7. Całość zajęła panu... Paweł Pod wrażeniem! (1) Bardzo bałam się wizyt u dentysty, unikałam ich więc jak ognia, ale ukruszony... Chanel Super klinika (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w tym gabinecie. Pani doktor Makarowska... Marta Dominik Łoś - najlepszy chirurg! (3) W gabinecie Miladent w Matemblewie usunąłem dwie ósemki w odstępie roku... Michał Polecam Wiczlino Cadent! (1) Polecam jeden z oddziałów Cadent mieszczący się na Wiczlinie. Fajna, miła... Romi