Pełen profesjonalizm (1) Neodental polecił mi mój szwagier z Polski, na początku byłam niezdecydowana... Renata SUPER STOMATOLOG (1) Jestem zadowoloną pacjentka Dr. Dijakiewicza od kilku lat jest niesamowicie... Małgosia. Na pewno wróce (2) Generalnie jestem zadowolony z wizyty, na plus można zaliczyć profesjonalną... szymex
Wszystko pięknie! (2) Jestem po 3 wizycie i jest super. Krótki czas oczekiwania, dokładność,... Michał Fajna klinika (2) Polecam klinikę NeoDentis i sympatyczną panią doktor Bożenę Szatan każdemu,... Jacek Weber Profesjonalnie i bezboleśnie (1) Szczerze polecam Centrum Stomatologiczno- Implantologiczne Dijakiewicz, a w... Wierna pacjentka Rewelacja. (1) Do Pani doktor trafiłam kilka lat temu. Od tamtej pory dojadę wszędzie, gdzie... Gosia Pełen profesjonalizm ! (1) Najlepsza klinika w trójmieście zarówno pod względem profesjonalizmu lekarzy... Karolina Jola - opinia (1) Bardzo fajna atmosfera,lekarze przesympatyczni.Ceny przystępne leczymy się z... Jola Zawsze jestem zadowolony (1) Korzystam z usług tej Kliniki od kilku lat i zawsze jestem zadowolony. Dr... Marcin wspaniali specjaliści (1) Gorąco polecam klinike dr Dijakiewicza. Już od wejścia bardzo profesjonalna... Iwona Ostrowska Ocena pacjenta (1) Mimo tego, że wizyta w gabinecie stomatologicznym nie należy zazwyczaj ani do... Krystyna Wasińska DR.WĄSEWICZ NAJLEPSZA (1) Dr.WĄSEWICZ zedydowanie premia wszystkich Miła, sympatyczna, bardzo dobrze... W.W Jestem bardzo zadowolona. (1) Jestem bardzo zadowolona. Moja pani stomatolog to wspaniała kobieta, dobry... Ania Anka Magicy! Czarodzieje! (1) Bałam się jak diabli, bo pierwszy raz miałam ząb do usunięcia i to dość... Kasia000 Rewelacyjne miejsce, świetni lekarze! (1) Witam, do dr Joanny Dijakiewicz trafiłam parę dni temu z bólem zęba. Mimo, iż... Mega zadowolona pacjentka Asystentka =Masakra (3) Wczoraj nad ranem zjawilem się z mega bulem 5-taki przywitała mnie strasznie... Piotr nie polecam (1) Nie polecam Pani doktor.Mało dokładna i delikatna.Bardzo słabo czyści... Ania Ekstrakcja dolnej 8 dr Krupski (1) Nie zgadzam się z negatywnymi opiniami. Ekstrakcja 8 u dr Krupskiego poszła... kkkk Szczerze polecam ! (1) Jestem klientem dr Stankiusa, u którego zdecydowałem się wykonać zabiegi z... Mateusz