Fajnie! (1) Miły gabinet ludzi wykonujących swoją pracę z pasją. Pani Patrycja asystentka... pacjent z dzielnicy Polecam :) (1) Bardzo dobry stomatolog ale i empatyczny człowiek ,który jest nastawiony na... Joanna Super (1) Jestem bardzo zadowolona, Serdecznie polecam ten gabinet!! Zadowolony Pacjent
Szczerze polecam!!!! (1) W życiu nie widziałem żeby ktoś miał takie wspaniałe podejście do dzieci.Ja... P.T polecam (1) Polecam! szybko, tanio, bezboleśnie, w przyjaznej atmosferze Ann POLECAM :) !! (1) Informacje o gabinecie znalazłem w internecie gdyż mój poprzedni zmienił... Adam Polecam! (1) Korzystam z usług Miladentu i jestem bardzo zadowolona. Dr Lenarczyk jest... M. Polecam dr Miłę! (1) Świetny fachowiec, jakość usług na 6+. Jestem bardzo zadowolona! Ja i moja... Zadowolona pacjentka :) Polecam (1) Do gabinetu trafiłam z bóle zęba. Szybko udzielono mi pomocy.Dr Kempa która... Agata Polecam dr.Kempę (1) Robiłam u dr Kempy kiretaż.Nie jest to na pewno zabieg przyjemny,ale doktor... Danuta Dziekuje (1) Ja dzis w nocy ok 1 trafilam z takim bólem że nie da sie tego opisac,zostalam... Magda Adrian Rybiński - bardzo polecam ... (1) Doktor jest perfekcyjny w tym co robi, dba o komfort pacjenta, ma magiczne... Klaudia Wyłudzanie pieniędzy! NIE NIE NIE!! (1) Nie polecam i odradzam każdemu!!! Ceny przedstawione na stronie zupełnie się... Pacjentka Jestem bardzo zadowolony (1) Robiłem w tym gabinecie niedawno implanty.Byłto dla mnie na prawdę duży... Dawid Polecam, najlepszy gabinet w jakim byłem (3) Polecam gabinet Grand Dental, świetny, nowy gabinet, Stomatolog Wierzbicki,... Mateusz solidnie i miło (1) Jak w temacie. Leczę się tam u dr Joanny. I polecam ją każdemu. Ale obsługa... sKonrad Polecam wszystkim "delikatnym" (3) Jeśli boisz się bólu, wyrywania zębów i kolejnych wizyt... nie masz czego!... Zdzisław Polecam! Ekstrakcja zęba (1) Wczoraj miałam przyjemność być w gabinecie u dr Wilskiej na ekstrakcji zęba.... Patrycja K. nie polecam (1) po czterech wizytach mogę już stwierdzić na pewno, że nie wiem na czym polega... zu REWELACJA (1) Jedyny stomatolog, do którego aż chce się wracać. Uśmiechnięty, pozytywny.... Marek