Najlepszy chirurg (1) Jestem po usunięciu 8, dr Koza profesjonalnie, bezboleśnie dokonał zabiegu.... Alex Bardzo dobry stomatolog i gabinet (1) Bardzo dobry gabinet i stomatolog - dr Miłosława, miła atmosfera i... Stały paacjent Wspaniały Specjalista (1) Miejsce godne polecenia. Cały personel medyczny miły i pomocny. Zakres usług... Dorota
klinika stomatologiczna (1) bardzo dobra klinika! Agnieszka opinia (1) Mogę śmiało powiedzieć, że to najlepszy stomatolog! Wspaniały człowiek,... asia Polecam implanty u dr Koźlinki (1) Do pani dr Agnieszki Koźlinki z polecenia,pełny obaw dotyczących wstawienia... MRek Doktor godna polecenia (1) Sympatyczna doktor, kobieta z klasą.W gabinecie profesjonalny sprzęt, rentgen... wdzięczna pacjentka Profesjonalnie, bezboleśnie - bardzo zadowolony. (1) Leczymy się całą rodziną już ponad 18 lat. W ciągu tych lat byliśmy kilka... karol1234 Dobry Stomatolog, polecam! (1) Wszystko na miejscu, przemiła obsługa, jakość usług na wysokim poziomie. To... Adam Z. Super (1) Bardzo profesjonalnie i delikatnie,ponadto miła atmosfera.polecam Krystyna Górna ósemka (1) Kilka dni temu byłem u doktor Sadowskiej w celu ekstrakcji górnej ósemki,... Robert Bezboleśnie, szybko i dokładnie - polecam! (1) Długo szukałam dobrego dentysty, teraz już znalazłam. Pani doktor szczegółowo... as20 Polecam gabinet w Oliwie. (1) Polecam ten gabinet. Miła, sympatyczna i ciepła atmosfera. Należę od lat do... Sylwia Profesjonalizm (1) Sympatyczna atmosfera, profesjonalizm i indywidualne podejście do pacjenta.... Michał H. Justyna - opinia (1) Profesjonalizm. Cała rodzina leczy tam zęby od wielu lat i jesteśmy bardzo... Justyna Ola - opinia (1) Pełen profesjonalizm, 100% zaufania, przepiękne otoczenie i bardzo miła... Ola ocena (2) bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, miła obsługa na wysokim poziomie... karola Polecam (1) Pani Agnieszka naprawiła to co inni stomatolodzy u mnie popsuli. Źle... Szczupły To oni wyleczyli mnie z cykora! (1) Po wizytach na NFZ w przychodni chodziłem do dentysty gdy była tragedia i... Jarek K dobra cena, wysoka jakość (1) Miła obsługa, wysoka jakość usług, odpowiedzi na wszystkie dręczące mnie... Magdalena