Polecam :) (2) Wiele razy korzystałam już z usług - Projekt Uśmiech. Jestem ich pacjentką... Magi Pełen profesjonalizm (1) Dr Migas zawdzięczam uratowanie zęba. Była moją ostatnią deską ratunku po tym... Adam Świetna Pani Doktor! (1) Stomatolog godna polecenia. Super wykonane leczenie kanałowe. Polecam każdemu! Bartek
Vivadental - nierzetelna obsługa i duże rozczarowanie jakością usług (1) Pani doktor Anna Lubecka-Sternicka przyjęła mnie tylko po to, żeby... Marta Profeska (1) Byłem ostatnio na wizycie w gabinecie w gdańsku. Pani w recepcji bardzo... Marco Profesjonalista (1) Byłem u 10 dentystów. Dr Blazejewski jest z nich najlepszy. Klasa sama dla... Jacek Okropna jakość usługi (1) Zgłosiłam się z bólem zęba, który promieniował i nie mogłam sprecyzować,... Ania Usluga (1) Przede wszystkim tanio i bardzo dokładnie. Gabinet nie należy do... Barbara Polecam (1) Miła atmosfera, przystępne ceny i kompetentny personel. Polecam. Patrycja Profesjonaliści! :) (1) Byłam u doktora Łukasza Bogusławskiego. Jestem bardzo zadowolona z efektu,... m-lenaa Recepcjonistka to pracuje tam chyba za kare!!! (3) Bylem ostatnio w tej przychodni i musze przyznac ze placowka jest bardzo... Pacjent Polecam! (1) Super! Tanio, szybko, bezboleśnie! Polecam Panią doktor:) Katarzyna Najwyższa jakość (1) Jestem po kilku wizytach w Centrum i pod ogromnym, pozytywnym, wrażeniem.... Jerzy Ars Dentana- wspaniali stomatolodzy (1) Profesjonalnie. Ciepła, przyjazna atmosfera. Jeśli jest się w potrzebie,... Małgosia Bardzo fajnie (1) Miło,uczciwie,kompetentnie,nigdy się nie zawiodłem. Przyjazne wnętrza i... Paweł super (1) również polecam. świadczą usługi na NFZ Justyna Zdecydowanie odradzam. (1) Na dwie wizyty, przy pierwszej nie zgadzała się cena za zabiegi a za drugim... Łukasz Gorąco polecam (1) Korzystałam i nadal korzystam z usług Klinika Sielska i jest to jedyny... Beata gabinet przyjazny dla pacjenta (1) Niewielki gabinet, w którym cały personel świadczy usługi medyczne na... usche Najlepsza!!!!! (1) Dr miła najlepszy stomatolog, z bardzo dużym doświadczeniem, precyzją i... marta, pacjentka z kilkunatostol