Wroce i to nie raz (1) Z czystym sumieniem moge polecic Pania maniciurzystke, ktora wykonala idealny... Kasia Korektur 15 zamiast 7 zebow (1) Moim celem bylo poprawienie wygladu 7-8 przednich zebow dolnej szczeki za... Wieslawa Szymanska Naciągacze (2) Sprawdzanie uzębienia to czysta kpina. Pani pomachała sprężonym powietrzem po... Karol
Profesjonalizm. (1) Bardzo miłe podejście zarówno do pacjentów dorosłych, jak i do małych dzieci.... Jantarka Bardzo Polecam !!!!!!!!!!! (1) Klinika bardzo dobrze wyposażona miła obsługa czas oczekiwania bardzo szybki . Zbyszek Nie polecam (1) Klinika nastawiona jedynie na pieniążki. Kilka lat temu robiłam tam leczenie... mysys Polecam (1) PROFESJONALNA obsługa, domowa atmosfera redukująca stres,piękne... marek Super ekstra (1) Obsługa znakomita przyszedłem z bólem zęba zęba zostałem szybko przyjęty nic... Szymon Fatalna obsługa (1) Rzeczywiście recepcjonistka pracuje chyba za karę. Nie spotkałem się z taką... Rafal polecam (1) dzis odwiedzilam to miejsce po raz pierwszy i dzieki profesjonalnej,uprzejmej... Agnieszka F. Polecam! (1) Bardzo fachowa obsługa. Doktor Michał wykazuje się pełnym profesjonalizmem i... Karolina zadowolony (1) Właśnie zakończyłem leczenie ortodontyczne w tym gabinecie. Jestem... Przemek Najlepszy stomatolog w Trojmiescie (1) Dr Izabela Zak jest niezwykle profesjonalna, uprzejma I ma doskonale... Agnieszka Super gabinet (1) Do gabinetu trafiłam z polecenia. Koleżanka, która leczyła zęby kanałowo... Aneta jakość (1) bardzo dobra polecam usługi innym z.l Dr. Jarząbek (7) Oto moja historia: W maju miałem niestety przykry incydent co wiązało się z... Łyżwiarz mile zaskoczona (1) Chciałam bardzo dobrze ocenić pracę pani Moniki Kuczowolskiej. Wybrałam się... Karina super dentysta (1) Stomatolog godny polecenia. Podszedl do mnie indywidualnie. Szybka diagnoza.... krzysztof Mam wątpliwości czy to klinika na pewno dla dzieci (1) Niby wszystko dobrze-nowe wnętrza, nowy i nowoczesny sprzęt, miła obsługa,... mama zadowolona (2) Serdecznie polecam! Leczyłam się u dr Macieja Przeniosło super lekarz,... zadowolona