Polecam Bardzo (1) Byłem pacjętem Pani doktor Wilskiej świetne podejście do pacjenta , szybka i... Łukasz Polecam (1) Profesjonalna obsługa, miła atmosfera, uprzejmi pracownicy, którzy zapewniają... Martyna Polecam (1) To naprawdę wspaniałe, że w dobie komercjalizmu są jeszcze lekarze... Katarzyna
Super (1) Dziękuję za anielska cierpliwość jaka Pani dr okazała mojej siostrzenicy... Dana Lekarz dziecięcy - Dr Chojnacka (1) Witam, bardzo polecam dr Chojnacką od dzieci. Moje dziecko jest uśmiechnięte... pacjent Ulga! Znalazłam w końcu profesjonalnego stomatologa. (2) Wyrywanie ósemek to istny koszmar w moim odczuciu. Naprawdę długo szukałam... Karolina Polecam uśmiechając się szeroko! (2) Gorąco polecam Projekt Uśmiech i P. Monikę Teślak. Super dentystka, z... Beata Dużo czasu poświęconego pacjentowi i wyjątkowa staranność (1) To co wyróżnia gabinet od innych, w których się leczyłem wcześniej to duża... Łukasz Wybitni stomatolodzy (1) Do Dentico trafilem z polecenia kumpla Gdanszczanina. Mieszkam za granica a... Maciek Magdziarz Czyszczenie zębów (1) Witam Szczerze polecam gabinet dentystyczny Dentico. Bardzo miła i... Barbara SUPER (1) Zupełnie nie pojmuję poprzednich, negatywnych opinii o klinice hcentrum.... Ania Szczerze polecam ten gabinet.. (1) Pani Doktor Jolanta ma "złote ręce". Polecam wszystkim ten gabinet ! Piotr Piotr Sawicki Mój ulubiony doktor - Piotr Lenartowicz (1) Dzisiaj pierwszy raz skorzystałam z usług w tej przychodni i odniosłam same... Beti szczerze polecam pana Marcina...... (1) tak jak w tytule polecam ze względu na profesjonalizm Pana Marcina jak i... Marta Super! (1) W końcu znalazłam dentystę, której się nie boję! Super podejście do klienta,... Anna Kotuła- http://tourguideser Super (2) Pani wie co robi,aparacik pomaga córce i jest dobrze nałożony. Naprawa zebow... Ewa Polecam (1) Na wizytę u stomatologa nie mogłam się wybrać ponad 10 lat. Pozostały zle... M serdecznie polecam (1) miła i profesjonalna obsługa, szybki czas zabiegów i dostosowywanie się do... An polecam wszystkim (1) wyjątkowo miła i profesjonalna obsługa, polecam wszystkim, wszyscy lekarze są... ewa ODRADZAM (1) Skorzystałam z usługi piaskowania,( zakupiam kupon groupon) zdjecia na... Jola