Doktor Marta jest SUPER !!! (1) Jestem pacjentka Dr.Marty , leczyła mnie około 2 lata i nie wierzyłam że... Karolina W. Polecam (1) Bardzo profesjonalne podejście. Gabinet bardzo dobrze wyposażony w nowy... Karol Bardzo polecam (1) Pani Małgorzata jest profesjonalistką w każdym calu, leczenie przebiega... Dariusz
Bardzo zadowolona. (1) Jestem pacjentką Pani Mikołajskiej od dwóch lat i jestem bardzo zadowolona.... Jola Bardzo polecam! (1) Bardzo miła obsługa, przystępne ceny i zabieg wykonany z pełnym... Kamil Najlepszy ortodonta (1) Najlepszy ortodonta u jakiego bylem. Pani Malgorzata jest bardzo mila i co... Kris Pełny profesjonalizm (1) Pani Doktor Monika jest lekarzem z zamiłowania, wykazuje się pełnym... Łukasz Stomatolog godny polecenia (1) Po wizycie u Pana Mariusza Balla jestem pod wrażeniem jego profesjonalizmu,... Adrian Cecylia Paner - fajna dentystka (10) Lubię wizyty u Pani Cecylii. Tak naprawdę to u niej przestałam się bać... Lucyna OK (1) Bardzo miło,ładny gabinet i suuuper delikatnie :) a ceny nawet bardzo ok Dla... pacjent Pan Denstyca co zęby usuwa (1) Witam, Co do całego gabinetu jako ogół nie mam żadnych zastrzeżeń. Świetnie... Piotr Super (1) Bardzo ale to bardzo polecam dr Pietrzyca. Fachowo, szybko i dokładnie,... Magda Zaszkoczona (1) Co tu dużo pisać, strasznie boję się dentysty, jednak Pani Małgorzata jest... Anna odpłatne leczenie na NFZ (2) Moja mama jest osobą niepełnosprawną na emeryturze, korzysta z leczenia... D Polecam (1) Szczerze polecam usługi w gabinecie Sowdent. Nigdy nie bylam tak zadowolona z... Gabriela Polecam (1) Zadowolony klient powoduje, że przychodzą następni. Tak też było w moim... Wiesława Polecam! (1) Już drugi raz korzystałem z usług gabinetu Swedent w Gdyni i za każdym razem... Andy Polecam Gdańskie Centrum Stomatologiczne W GDYNI (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Przemiły personel i piękny... Kamila Nie polecam DR Rutkowskiej (1) Moje opinie są bardzo negatywne. Na wstępie poinformowano mnie o koszcie... Rafał POLECAM (1) Pani doktor Mirosława Pancerz-Łoś to najlepszy specjalista na świecie. Wizyty... kasia